Новина от категория България
Архив на публикациите

Новата Мис Пловдив от два месеца влюбена, намерила го в интернет

"Щастливо влюбена съм! Започнах връзка малко преди конкурса. Запознахме се в социалните мрежи и вече близо два месеца сме заедно. Не искам да казвам нищо за него, за да не се случи нещо. Надявам се наистина той да бъде човекът." Това сподели новата Мис България - Пловдив 2024, Весела Тенева.
Красавицата отвя конкуренцията на 12 претендентки за короната в петък вечер, спечелвайки симпатиите на жури и публика освен с красота, така и с чаровна усмивка и естествено поведение. Наесен 23-годишната пловдивчанка ще се яви на националния конкурс "Мис България", след като дотогава бъдат избрани победителките във всички областни центрове на страната.
Весела завършва с отличие бакалавърска степен по "Детска педагогика" в Пловдивския университет и има пред себе си два държавни изпита, за да се дипломира. Освен това брюнетката владее перфектно английски език и иска да се реализира в модата на световно ниво.
Тя работи като крупие в казино и е свикнала най-вече с нощните смени, които умело съчетава с обучението в университета и модните изяви. Завършва "Детска педагогика" в Пловдивския университет
През миналото лято грабна короната на "Мис Родопи 2023".
"Детството ми мина в залата на спортен клуб "Аеромика АМД" - Пловдив, под ръководството на Димитрина Къндева. Когато бях в категория 9-11-годишни на европейско първенство по спортна аеробика в Словакия, завоювахме първото място", разкрива още чаровницата. Получава тежка травма на крака на 17 години и прекратява кариерата си. Семейството на моделката е голямо - Тенева има три сестри и един брат.бългаиря днес

Публикувана на
14 Май 2024 година