Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Соня Колтуклиева публично нападната от човек на ПП пред Лена и ПростоКиро

Журналистката Соня Колтуклиева бе нападната и удряна от симпатизант на ПП по време на откриването на кампанията им пред Народния театър. Заведена е в болница с контузия на крака. Това се случило пред очите на Лена Бориславова и Кирил Петков. Ето какво пише тя за случая:
Тази вечер, към 18:30 часа, Лена Бориславова ме спаси от тежка травма. Да, да, хванах се за нея, инстинктивно, иначе щях да полетя с лице към плочките на площада пред Народния театър и да си разбия главата.
Двама мъже и една жена, на видима възраст около 65-70 години, се хвърлиха брутално срещу мене и оператора на ПИК тв Драгомир Стоянов, бутаха ме и ме обиждаха, някакъв изкрещя: “Сега ще те приключа!”
Това е “Продължаваме промяната”, хора: ругатни срещу журналисти, придружени с ритници!
Разтреперена съм от шока и куцам с десния крак, по който ме изрита почитател на тези, които искат “да променят живота към по-добро” и да трасират “пътя към Европа” на България.
Защо Лена, която Кирил нарече “най-смелата жен в българската политика”, бягаше от мене: защото я попитах за пълномощното за “Корал” – един скандал, започнал от Биволъ и разтресъл всички нормални хора в България.
Днес следовниците на Кирил и компания ме изритаха по краката, утре навярно ще се опитат да ми счупят главата. Защо? Защото си върша работата.“
Журналистката е известна със своя остър език, особено по отношение на ПП, и топредимно след многобройните разкрития за техните схеми и измами.sawenews

Публикувана на
14 Май 2024 година