Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Нелепо! Д-р Щонова №1 в „Денсинг старс“!

Снощи тв зрителите станаха свидетели на абсолютна гавра с тях на финала на шоуто Денсинг старс. Танцьорка на почтена възраст беше избрана за №1 в шоуто, предпочетена, уж с гласовете на зрителите, пред останалите участници, които могат да й бъдат деца. 53-годишната д-р Щонова излезе по-кръшна от младите й съперници. Айде холан!!!

Динко ПЕТКОВ

Колкото й да е радостна новина за пловдивчани, че тяхната съгражданка д-р Неделя Щонова стана Кралица на танца, не може да сме по-сдържани в реакциите си. Намирисва отвсякъде на явен конфликт на интереси. Шоуто на Би Ти Ви спечели водеща на здравно предаване в същата телевизия. Колкото й да се изживява като подкован кон, докторицата изглеждаше през цялото време нелепа. С нейното комично младежко подскачане, със стараенето й да ни внуши, че не е на 53, а на 35 години, с фръцкането си на абитуриентка. Партньорът и Месечков й се върза и влезе в тон с нея. Докараха го да приличат да предгодежна двойка.
Разбира се, трябва да оценяваме старанието на д-р Щонова. Все пак, въпреки възрастта си, тя не пестеше усилия да не й личи, че не стои естествено, че позира.
Вярно е, че на телесните й данни могат за завиждат дори девойки. Да не говорим за наборките й, някои от които вече броят стажа си за пенсиониране. Не бихме искали да
оспорваме участието на д-р Неделя Щонова в „Дансниг старс“. Без съмнение пловдивчанката заслужава уважение и респект за усилията си и представянето си. Но в крайна сметка предизвика неодобрението на зрителите със спорното спечелване на приза на танцувалното шоу. Ако си направи труда да види реакциите на зрителите на официалната страница на Денсинг старс във фейсбук, сама трябва да обяви, че се отказва от купата. И да я връчи на най-заслужаващата я - Дара.
Лавинообразно растящите негативни коментарите за случилото се доказва, че е нелепо д-р Щонова да бъде новата Кралица на танца.
Ето и някои от тях:/Прилагаме и скрийншотове, защото не знаем дали тези коментари няма да бъдат изтрити от администраторите на фб страницата до сутринта-б.а./
Viktoria Chakarova
Нагласена работа! Лъжа! Не ви е срам! Безобразие! И това предаване развалихте!!! ДАРА ПОБЕДИТЕЛ!!!
Искра Желязкова:
Потресена съм! Категорично НЕ! Дара и Джими бяха и са за мен победителите!
Вили Митова:
Абсолютна измама. Категорично Дара беше победител. Чест и почитания за д-р Щонова, че за възрастта си танцува страхотно, но категорично не беше най-добрата. Това беше най-слабата двойка от финалистите.
Щонова се оказа много налудничева личност, а Наско е Перко Наумов. Много се мятаха, малко танцуваха.
Kristina Goranova:
Абсолютно незаслужена победа! Щонова я тикаха от ден едно! Изгониха Папи и Валери, които заслужаваха много повече финал от докторката! Вътренето на 10 оборота не е танц!!!
А днес Дара заслужаваше победата, безапелационна беше във всички танци!
Галя Митева:
Аз съм в шок от абсурда който се случи!
Rumi Ninkova:
НЕРЕАЛНО....НАГЛАСЕНО....ДОРИ ПУБЛИКАТА РЕАГИРА....ПОРЕДЕН ПЪТ, БЪЛГАРСКА РАБОТА..
Ренета Кирова:
Двойката с най-ниски резултати през цялото време и еднообразни танци без развитие да спечели. Както казах в друг коментар - Българската Евровизия, където печели посредствеността, а не таланта.
Graciela Kostadinova:
Пълен абсурд!Абсолютно нереално,жалко за Дара и Натали.
Десислава Стоянова:
Най-слабата двойка от трите спечели първо място… без думи.
Марто Василев:
Чао, повече няма да ви гледам, съжалих, че си загубих времето... Поредното нагласено предаване, язък за труда на Натали и Дара, двете бяха страхотни!
Радослава Р.:
За първи път в живота си, буквално усетих какво значи да ти "падне мандибулата" ... Просто 5 минути не успях да си затворя устата... Уважения към Неделя и Наско, много им симпатизирах цял сезон и ги харесвам, НО ... по-добра до Дара НЕ Е, много извинете... Доста нелогично... Честита победа, макар и още да не мога да я осмисля!
Лъчезар Григоров:
Пълно безумие! Три двойки млади и талантливи отпаднаха, за да спечели една жена с подръжки!
А че зрителите избират е най-голямата смешка!
Krasimira Lozanova:
Неее, това не е истина. Не заслужават първото място Неделя и Наско. Другите две двойки бяха в пъти по добри. Разочарована съм.
Anna-maria Jecheva:
ТРАГЕДИЯ!!!!!
Vassy Georgieva:
Подигравка с всички ни!!!!!!
Hristomir Kutsarov:
Най-нагласените победители! Потрес....
Ина Лилова:
Няма такава нереалност. Нито един път нямаха 40 точки,в повечето пъти бяха последни. По-голяма част от танците им бяха недоизпипани. Неделя беше доста под Дара и Натали като умения за танцуване.Не вярвам хората да са толкова слепи,че да не могат да различат качествен танц или просто са пристрастни! ДАРА истинския и достоен победител. Харизма,умение за танцуване,характер.То се видя колко пъти журито й бяха на крака и на края Илияна отиде да я поздрави. Другото няма значение!!!...

Публикувана на
15 Май 2024 година