Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Гръцка стюардеса разкри какви ги е вършила Джей Ло

Колкото и да са известни известните и колкото хората да са склонни да им прощават странностите, понякога прехвърлят границите, вместо да се държат човешки. В негативна светлина се представила Джей Ло по време на полет от Лос Анджелис до Дубай преди броени дни.
За това свидетелства гръцка стюардеса, която се представя в Tiktok под името miss_eirini. Тя описва какво се е случило по време на полета Лос Анджелис - Дубай, където Дженифър Лопес е сред пътниците и какво се е случило след кацането.
По думите на miss_eirini, звездната персона се държала, меко казано, неприятно.
По думите на стюардесата, екипажът бил предупреден за странностите на Джей Ло, но на практика всичко било далеч по-неприятно.
„Тя е странна, не иска дори да я гледаме, не иска да говорим с нея, не иска дори да я питаме какво иска да яде и отказва всякаква комуникация“, разказва miss_eirini.
По думите ѝ звездата карала кабинния персонал да отправя въпросите към асистента ѝ, дори за такива неща като какво би хапнала по време на дългия полет и какво напитка предпочита.
Проблемите със звездата обаче не приключили с 16-часовия полет, както се надявал екипажът.
След кацането в Дубай, звездата час и половина се туткала в самолета и отказвала да слезе.
Поведението ѝ скъсало нервите на всички и оставила много неприятно впечатление.
Самата Дженифър едва не закъсняла за ангажимента си в Дубай – откриването на поредния скъпарски хотел.
Сега става ясно и защо на някои видео материали, шернати в интернет пространството, съпругът ѝ Бен Афлек понякога е бесен и дори ѝ тряска вратата на черното си порше.
Дженифър Лопес се смята за доста добре възпитана звезда, казват, но явно като я срещнеш на живо, не е така.
Тя не за пръв път се отнася с персонала било на ресторант или хотел, грозно и неподобаващо на звезда от нейния ранг.
Само преди месец качиха в мрежата видеоклип, на който певицата плюе дъвка в ръката на асистент пред очите на куп минувачи.
По-наблюдателни дори коментират, че има тенденция в Tiktok, която може да се характеризира като „показване на истинското лице на J. Lo“ и хората, които са я срещали, я разкриват истинското ѝ лице. А то явно не е никак приятно.телеграф

Публикувана на
15 Май 2024 година