Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мито Пищова съобщи, че не е умрял

Голямото завръщане на Митьо Пищова е факт! Любимецът на народа вече е във форма и отново се отдава на любимите си манекенки и купони, а дори стяга и нов конкурс „Мис Топмодел на България“ на 29 юни в Свети Влас.
„Хора, не съм умрял! Оздравях! Цяло лято ще съм в Слънчев бряг с четири манекенки -две от Пловдив и две от Бургас. Бройките вече са 3999. Искам живот, искам, купон, искам разврат“, сподели в неподражаемия си стил пред „България Днес“ бохемът от Арбанаси.
Само преди месец Димитър Маринов изповяда, че е броил 20 бона за пейсмейкър в германска болница. Откакто е с новата американска машина, Пищова е като пушка и не чувствал задух, а двете му нови любовници били в екстаз от него.
„Добре съм, вървя спокойно вече, не се задъхвам, джасам здраво. Имам две нови любовници на по 24 години. Един месец много ме болеше, докато машинката се настани, и още месец, докато я приеме тялото. Но се свиква, сега няма проблем. Пия специални американски лекарства за 840 лв. на месец“, сподели Митьо.хотарена

Публикувана на
16 Май 2024 година