Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

4 зодии, които правят от мухата слон

И ма хора, на които никой, ама никой не може да угоди. Капризни, придирчиви, перманентно недоволни – те са дразнители. И си търсят конфликта нарочно, защото това ги зарежда.
Замисляли ли сте се защо двама души могат да живеят при напълно еднакви условия, но единият е щастлив, а другият не? Това може да има много общо с датата им на раждане. Понякога разположението на звездите и планетите може да определи нечии възгледи за живота. Езотерикът Мирослава Буш посочва четири зодии, които независимо от усилията ви винаги ще бъдат недоволни от нещо.
Рак
Ракът, управляван от Луната, е широко известен като един от най-емоционалните знаци. Въпреки външната строгост вътре в представителите на знака бушува море от емоции и съмнения в себе си. Колкото и чаровни, умни или успешни да са, те рядко се чувстват достойни за това. Колкото и любов и възхищение да получават, те са измъчвани от дълбок и трагичен страх от отхвърляне. Ето защо те са склонни да обезценяват себе си и другите. Ако целият свят казва на някого, че е прекрасен, но самият човек е потънал в съмнения, хората около него в крайна сметка ще разберат липсата му на самочувствие и ще започнат да се дистанцират от него. В това отношение на Раците е много трудно да угодите и да ги убедите, че сте искрени към тях.
Стрелец
Тъй като Стрелците си поставят неразумно високи цели, те винаги се чувстват неудовлетворени въпреки всичко, което постигат. Те винаги се чувстват като Сизиф от гръцкия мит - въпреки че се опитва да добута камъка до върха на хълма, той винаги се търкаля надолу. Същото е и в отношенията с другите – те винаги са нещастни. Стрелците смятат, че са заобиколени от некомпетентни хора в професионалната сфера и тесногръди в личната сфера. Често имат чувството, че се движат с нормална скорост, но всичко около тях е на забавен каданс.
Близнаци
Понякога Близнаците могат да бъдат изключително доволни от живота, но това почти винаги е временно. Това се дължи на техния неспокоен, поемащ риск характер, и на факта, че се нуждаят от постоянна смяна на обстановката.
По своята същност удовлетворението е състояние на мир или дори стагнация. За някого, който се стреми към постоянна промяна, удовлетворението е почти като затворническа килия. Това може да бъде много разочароващо и сърцераздирателно за тези, които обичат Близнаците, докато самите Близнаци не разбират какво правят грешно.
Лъв
На пръв поглед изглежда противоречиво, че Лъвът, огнен знак, управляван от Слънцето, който смело крачи от една победа към друга, ще бъде в този списък. Но именно тяхното желание и решителност водят до постоянно недоволство от другите. Колкото и внимание и комплименти да получават, никога не им е достатъчно. Същото е и в кариерата им – никога не се отпускат и не си правят почивки, защото се страхуват, че ако го направят, ще пропуснат златна възможност. В съзнанието на Лъва едно поражение може да анулира хиляди победи./телеграф

Публикувана на
16 Май 2024 година