Новина от категория България
Архив на публикациите

Слави със скромна венчавка, не е вдигал сватба

Слави Трифонов не е вдигал сватба, разкри негова приближена, която пожела да остане анонимна. Вместо пищно тържество решил да се врече във вярност на избраницата си пред най-близките му и доверени хора. На подписването и венчавката присъствали сестрата му Петя, племенникът Теодор, както и някои хора от „Ку-ку бенд“ и партията „Има такъв народ“. Гостите били общо 15 човека.
Венчавката била извършена в малка църква край София, в делничен ден по настояване на Слави, който се притеснявал да не се разчуе и да дойдат папараци. За да не стане издънка, храмът бил пазен от десетина бодигардове. Същата вечер новосформираното семейство се събрало в много тесен кръг в елитен столичен ресторант с контролиран достъп и частен салон.
„След загубата на майка му Здравка, която почина миналата година, и баща му Тодор, който си отиде през 2017 г., Слави остана сам. Вероятно това е причината най-после да се реши да предложи брак на настоящата си приятелка, с която са заедно от известно време“, коментират запознати.
За избраницата на сърцето му се знае само, че е на 25 години. Студентка е по маркетинг и двамата са се запознали чрез общи колеги от телевизия „Седем осми“.ретро

Публикувана на
16 Май 2024 година