Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Баба на 17 внуци, омъжена за 26-годишен, чака първото им дете

26-годишен мъж и 63-годишната му съпруга шокираха с новината, че чакат първото си бебе, съобщава Express. Шерил Макгрегър, която вече има седем деца и 17 внуци, и партньорът й Куран Маккейн придобиха популярност покрай клипчетата, които качват в TikTok.
След като се ожениха през 2021 г., съпрузите на няколко пъти опитаха да се сдобият с дете с помощта на сурогатна майка. За тяхно огромно съжаление обаче всичките им опити удряха на камък.
Въпреки критиката от страна на многобройните си последователи, наскоро стана ясно, че Маккейн и Макгрегър са направили още един опит за инвитро оплождане, който се е оказал успешен.
Щастливата новина съобщиха самите те в TikTok.
Във видеото си бъдещите родители разкриват, че сурогатната им майка е бременна и добавят, че вече са били на лекар и са чули как бие сърцето на нероденото им бебе.
"Нямам търпение, най-накрая ще създадем нашето малко семейство. Толкова съм щастлив. Ще ставам баща. Най-после ще имаме семейство", коментира развълнуваният Куран.
Бомбата, която влюбените обявиха, шокира мрежата. Интернет потребителите не спират да се питат как е възможно двойката да има дете. Някои побързаха да предположат, че Шерил може да е замразила яйцеклетките си.
"Поздравления! Никога не е късно да си майка! Уверете се, че сте подписали договор с този човек, за да няма проблеми по-късно", съветва бъдещите родители интернет потребител. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
16 Май 2024 година