Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ерген 3 се оказа Мамин Алек, прояви се като пълен гадняр

„Ергенът“ 3 завърши без „Горчиво!“ и пожелания: „Тази година булка, догадина люлка“. От двете дузини моми, за финала останаха само две. И двете бяха какички. Обиграни и с тежък „чеиз“ на гърба си. Но сега удариха на камък. Оказа се, че прехваленият момък е Мамин Алек. Пита какво ще каже мама. И докато убеждаваше и двете кандидат булки колко много ги обича, че са прекрасни и държи на тях, че историята им ще има хепиенд, в крайна сметка се оказа пълен гадняр. Докато избраниците му на финала го чакаха, изпълнени с надежда, че ще получат пръстен, той се изсули като шушумига.

Екатерина ГЕОРГИЕВА

„Това момченце като какъв се изживява! Кой е той, че ще прецаква така грубо една влюбена в него жена? Взе се много насериозно!“, е един от коментарите на тв зрителка.
„И кво сега, маминка не хареса бъдещата булка и Алексчо, като недорасъл тийнейджър, я послуша.“, ядосва се друга.
„Толкова е фалшив! Оцелува ги допоследно. И на двете се кълнеше, колко ги обича. То беше романтика, обяснения,надежди...А накрая мина през тях като валяк...“, възмущават се пред екрана.
Ергенът нямаше доблестта да се изправи пред очакващите го жени, влюбени в него до уши. Както би постъпил всеки мъжкар. Изпрати им едно видеообръщение, в което мрънкаше алабализми.
Потресената Магдалена разказва пред Наум Шопов колко е разочарована от поведението на Алек. От продукцията на няколко пъти се опитаха да изтрият спойлера, но Интриги.бг успя да запази автентичното интервю.
„По никакъв начин няма да осъждам Алек. Но в крайна сметка не мога да скрия разочарованието си от това, че той не се появи. Аз проявявах смелост 2 месеца и бях напълно искрена с него. Очаквах да дойде и да ме погледне в очите и да сподели решението си. Не можех да повярвам, че това се случва. Допоследно очаквах той да се появи. Простила съм му, за да мога да продължа напред“, не е на себе си Маги. " Когато те видях по пътеката (визира Наум- бел.р), си мислех, че ще разкажеш пак някоя прекрасна легенда за любовта и розите, после ще ме измъчиш с няколко въпроса и след теб ще дойде Алек. Със сигурност не очаквах да не се появи и последният мъж, който ще видя, да си ти", призна си тя.
В друго видео пък Надежда също изразява шока си от постъпката на Алек: „Няма какво да му прощавам. Пожелавам му щастие. Искаше ми по различен начин да се бяха стекли обстоятелствата. Бих имала нуждата да си поговорим и да се беше изправил пред мен“.
А само ден преди това баща й, който гостува в имението, каза пред нея: Алек е хубаво момче!“. Кое му е хубавото, че олигави с целувки дъщеря ти, даде й куп надежди и после я захвърли като употребена химикалка!?
Майката на Алек го погледна шокирана, когато той й каза, че ще я запознае с две невероятно жени. „Невероятни!, възкликна притеснено тя, усетила, че синът й е напът да вземе погрешно решение.
Най-напред се запозна с Маги. Горката много се надяваше, да бъде харесана от бъдещата свекърва. Призна пред нея, че от три години не може да намери любовта. Затова влязла в шоуто. Това обаче не впечатли майката. Държеше се много сдържано. За миг не й се усмихна. Озадачена: Маги усети, че нещата не вървят на добре. Хилише се нелепо пред възрастната жена. После майката поиска да се видят насаме. И започна да разпитва. Маги й заяви, че е влюбена в Алек. Без да последва реакция от майката.
Пред сина си похвали Маги, че е възпитана. Но го попита какъв…чеиз носи – в духовен смисъл. Вметна, че е много обиграна. Но откровено каза, че е на 36 години и не я вижда до Алек. И завърши: Мисля, че се разбрахме! Каза, че е била кардиолог, бързо усещала хора. Алек я попата дали татко му ще хареса Маги. Тя отвърна категорично: „Мисля, че не!“. Прозвуча като произнасяне на присъда. И допълни: Надявам се да си реалист!. И пред камерите обобщи: Тя не търси любовта, търси да е известна! Не мога да кажа, че това, което говори, е истина. Притеснява ме, че е по-голяма. Възрастовата разлика е сериозна… Ситуацията не е хумористична. Притеснително е, че Маги е по-голяма от Алек. Трудно ще забременее, скоро ще влезе в климакс, а след 50 години съвсем ще е възрастна, a Алек ще е още млад.“. А на сестра му, която също беше дошла, обяви: Абе много е голям да вземе човек да го напляска!“. Накрая с видимо усилее заяви: „Каквото и да реши, ще го подкрепя, майка съм му!“.
Дойде ред да се срещне и с Надежда. Тя също смяташе, че е ударила любовния джакпот. И нея Алек запрегръща и нацелува, все едно ще е води пред олтара.
Като каза на майката, че е на 34, тя се ококори. Пак какичка, показваше изражението й. Призля й, като чу, че има дете на 7 години. После насаме, за малко не взе да я убеждава да остави сина й: Нещата са много деликатни!“, намеквайки, че има дете. Пред камерите беше откровена: „Това са хора от различни сфери. Не се знае как ще се развие животът им!“. И право в очите й отсъди: „Трябва му време да реши!“. Премълча, че си личи, че видимо е по-стара, но после го натърти на сина си. „Можеш да се справиш, но защо? И с цената на какво! Отпусни си душата, сега не е време за крайно решение. Не мога да избера нито една от двете. Представям си едно слънчево момиче…“."Това не са момичета, а млади жени! Алек е малък. Може да обидя момичетата, но не ги харесвам за теб. Намери си жена без багаж. Много трудно се живее в смесен брак с дете" - заяви родителката.
Е, Мамин Алек я послуша, че не му е време. И изведнъж влюбеността му се изпари. Безцеремонно остави двете кандидат-булки да го чакат. Напразно…Се ла ви, както казват в любовните романи. А Маги и Надежда ще се надяват на сладващия любовен джакпот.

Публикувана на
16 Май 2024 година