Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво прави всяка зодия в неудобните моменти

Никой не е застрахован от изпадането в неудобна ситуация. Вижте обаче как всяка зодия се държи, когато се случи нещо подобно.
Овен
Държите се напълно хладнокръвно пред другите - но повтаряте момента отново и отново насаме и се мразите за това.
Телец
Вие сте абсолютно ужасени да не ви възприемат като странни. Ето защо избягвате толкова много социални ситуации и се държите дистанцирано от тълпите.
Близнаци
Обикновено не усещате неловкост, тъй като сте толкова спокойни и отпуснати. Предполагате, че всичко е наред и всички се забавляват добре, освен ако не излязат и кажат, че са нещастни.
Рак
Раци, вие почервенявате и треперите, когато се срамувате. Имате проблеми да скриете колко неудобно се чувствате, което в крайна сметка ви кара да се чувствате още по-зле.
Лъв
Изваждате телефона си и се преструвате, че пишете, когато се почувствате малко неудобно.
Дева
Шегувате се за всички неудобни моменти, които преживявате. Можете да се смеете на себе си.
Везни
Вие сте страхотни в преодоляването на неудобни моменти. Вие сте социална пеперуда, така че можете да се възстановите бързо и да се свържете с всеки, който е наоколо.
Скорпион
Скорпиони, вие се умълчавате в неудобни моменти. Но ще се забавлявате да разкажете историята на приятелите си по-късно. Можете да се смеете на това, след като свърши.
Стрелец
Изпадате в паника в неудобни моменти, когато се случат - и в крайна сметка карате ситуацията да се чувства още по-неудобна.
Козирог
Всъщност никога не се чувствате неловко. И не се изпотявате, когато кажете нещо погрешно или направите нещо не както трябва.
Водолей
Водолеи, вие ужасно много се смущавате. Понякога трябва да изключите телевизионно предаване, защото не можете да понесете колко неудобни са разговорите между двама герои.
Риби
Хвалите се с неудобството си. Смятате го за забавна, странна ваша личностна черта.

Публикувана на
17 Май 2024 година