Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Д-р Щонова, върни купата!

Мрежата прегря от остри реакции веднага след обявените за Крал и Кралица в “Денсинг старс” – Атанас Месечков и Неделя Щонова. При тях отиде купата за най-добре танцуващата звездна двойка на България в сезон 2024 на риалитито.
На второ място останаха DARA и Джими, които бяха блестящи през целия сезон и получаваха суперлативите на журито и зрителите, а по време на финала предизвикаха истински фурор, като отново обраха овациите на оценяващите ги и на публиката в залата.
Веднага след финала в социалните мрежи се отприщи мощна вълна от реакции на зрители, като преобладаващите мнения са, че истинските победители в шоуто и най-добре танцуваща двойка са DARA и Джими.
Ето само малка част сред първите коментари на феновете на страницата на шоуто във Фейсбук:
-“DARA и Джими създадоха красива танцова приказка от първия момент, в който стъпиха на сцената на #DancingStars и нищо не ги спря до самия #финал.
-Абсолютно незаслужена победа! Щонова я тикаха от ден едно! Изгониха Папи и Валери, които заслужаваха много повече финал от докторката! Вътренето на 10 оборота не е танц!!!
-А днес Дара заслужаваше победата, безапелационна беше във всички танци!
-Още ми се струва, че това е шега…
-Абсолютна измама. Категорично Дара беше победител. Чест и почитания за д-р Щонова, че за възрастта си танцува страхотно, но категорично не беше най-добрата. Това беше най-слабата двойка от финалистите.
Щонова се оказа много налудничева личност, а Наско е Перко Наумов. Много се мятаха, малко танцуваха.
-Нагласена работа! Лъжа! Не ви е срам! Безобразие! И това предаване развалихте!!! ДАРА ПОБЕДИТЕЛ!!!
-Няма такава нереалност. Нито един път нямаха 40 точки,в повечето пъти бяха последни. По-голяма част от танците им бяха недоизпипани. Неделя беше доста под Дара и Натали като умения за танцуване.Не вярвам хората да са толкова слепи,че да не могат да различат качествен танц или просто са пристрастни! ДАРА истинския и достоен победител. Харизма,умение за танцуване,характер.То се видя колко пъти журито й бяха на крака и на края Илияна отиде да я поздрави. Другото няма значение!!!
-Моите уважения към д-р Щонова и Наско, но Дара и Джими бяха доста по-добри от тях и на финала, и през цялото състезание. Незаслужена победа и ощетяване на Дара. Наистина е нагласено.
-Фен съм на Доктор Щонова, но не е честно към Дара ! Нито към Натали! С цялото ми уважение към Докторката, но не бяха най-добрите, сори! За мен победителка е Дара, на второ място- Натали и на трето- Щонова !! То тук и по лайковете си личи даже“.
Засега няма реакция от д-р Щонова.

Публикувана на
17 Май 2024 година