Новина от категория България
Архив на публикациите

Участничка в „Един за друг“ към Мария Игнатова: Ако викаш така на мъжа ми, лошо ти се пише!

Водещата на "Един за друг" Мария Игнатова влезе в ролята на старшина и рано сутринта събуди всички двойки във вилата на любовта. Крещя им и искаше всички да са пред нея по най-бързия начин. Пернишката двойка Михаела и Венцислав се позабавиха повечко от останалите, като Венци те първа си мие зъбите.
"Веднага оставяй тази четка и идвай, че ще те накарам да изчистиш всички туби в къщата с нея", извика се Мария, като това не се хареса на половинката му. "Мария ако викаше така на мъжа ми в Перник, лошо й се пише...", каза Михаела, след което Венци направи знак, че главата й ще падне, но всичко бе в кръга на шегата. "А беше добър човек, Мария!", отговори й Венцислав.
Пернишката двойка се представи най-силно в играта на язовир Въча в Родопите, като бяха най-бързи на трасето и отговориха правилно на 5 въпроса. Така те взеха най-много пари в сметката си и продължават да са лидери в генералното класиране.
"Аз разбрах, че моя мъж е най-силен", очарованa е Михаела. "На теб 8 години ти трябваха, за да го разбереш", отвърна й Венци. /българия днес

Публикувана на
18 Май 2024 година