Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мис България прави бонбони

Носителката на титлата Мис България Лора Асенова продава бонбони, пише Телеграф. Става дума за дизайнерско сладко изкушение, направено лично от ръцете й. Освен че са сто процента домашни, те са и абсолютно здравословни.
„Подслаждам ги само с фурми, не ползвам захар, нито пък какъвто и да е друг подсладител. Всички продукти са натурални, овес, други ядки, фурми и различни вкусове“, разказва Лора. Бонбоните на Мис България са само за ценители, защото са с лимитирани количества. Най-нетрадиционният вкус е морков с подправки.
„В него имаше джинджифил, кардамон и канела“, с усмивка споделя тайната рецепта Лора. Идеята й е да разшири асортимента си, като започне да прави и натурални барчета, и такива с добавен протеин.
Мис България издава и режима си, с който поддържа отлична форма. „Не ям никакви храни в пакети, пържено, не пия газирани напитки. Менюто ми включва основно месо, филе, риба, салата, ориз и картофи“, споделя тя. Кухнята е любимото място на Лора, защото там освен да върти бонбони, меси любимите си питки. Тя е почти през ден в залата. „Знам как да тренирам сама, имам достатъчно голяма подготовка. Все пак понякога ползвам и треньор за разнообразие. Гледам поне три пъти в седмицата да съм там“, казва тя. Освен фитнеса, Лора обича дългите разходки в планината и в природата.
Освен с много спечелени конкурси за красота Лора може да се похвали с няколко дипломи. Завършила е информационни технологии. „Първо учих оперативно счетоводство, бях много добра по математика, дори ходех на състезания. После правих магистратура, която завърших по Еразъм в Ниш. Дипломната ми работа беше за умните градове“, разказва тя. /хотарена

Публикувана на
18 Май 2024 година