Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Шокиращ комплимент на Барбара Стрейзънд

Малък публичен скандал се случи с участието на Мелиса Маккарти. Звездата от „Funny Girl“ Барбара Стрейзънд се опита да направи съмнителен комплимент на своята колежка. След като Мелиса публикува нова снимка в Instagram, а Барбра остави коментар под нея: „Вземате ли Ozempic“ тя трябваше или да направи изявление, или да остави въпроса на иконата от 60-те без отговор, а нито една от двете опции не беше безопасна.
Стрейзънд, виждайки обществената реакция на постъпката си, изтри коментара и побърза да обясни. Тя написа в своето стори, че случайно видяла снимка на Мелиса и изумена колко добре изглежда, просто искала да й направи комплимент. „Забравих, че целият свят чете това“, оправда се звездата. Актрисите се познават добре; Маккарти дори записа песен с Барбра за нейния албум „Encore“.
В резултат на това Маккарти спря злите езици, като каза на репортери, че не е обидена на колежката си. „Мисля, че Барбара е съкровище и я обожавам“, призна актрисата. Тя записа и забавно видео, в което държи списание със Барбара на корицата и казва, гледайки в камерата: „Барбра Стрейзънд знае коя съм! Тя ми писа, за да ми каже колко добре изглеждам. Оправи деня ми!" Така скандалът утихна, преди да успее да се разрази.
Напоследък много звезди отслабват, а някои от тях дори не крият факта, че постигат резултати, използвайки лекарството за диабетици „Ozempic“. Между другото, Барбра Стрейзънд е критикувана за външния си вид и стил през целия си живот, но наскоро звездата каза, че вече е твърде стара, за да се тревожи сериозно за това какво мислят хората за нея.
Мелиса Маккарти е машина за комедии – тя е стендъп комик, импровизатор, водещ на „SNL“ и участва в куп забавни високобюджетни филми. Първият път, когато зрителите се влюбват в нейната харизма е в ролята на Суки Сейнт Джеймс, в „Момичетата Гилмор“. Тя изминава дълъг път от малкия екран до хитови комедии като „Шаферки“ и до място в изцяло женския екип на „Ловци на духове“!
Мелиса е отгледана във ферма в Плейнфилд, Илинойс, и в едно интервю споделя, че в гимназията е била готик момиче! Но има и още… първата й мечта е била да стане моден дизайнер!. /труд

Публикувана на
18 Май 2024 година