Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

ПростоКиро ухилен на площад след смъртта на шофьора

Кирил Петков, заради когото преди дни загина невинен българин, жестоко премазан от “личния” му НСО-шофьор, за пореден път излъга цинично и плю на траура. Вместо да спази обещанието, което сам той даде в деня на трагедията, че прекратява всякакви публични изяви и агитации,  вчера идиотски цъфна в Силистра.

Снимки, качени от партийните му ортаци, го показват нелепо ухилен, с китки в ръка и във видимо добро настроение да си хортува с фенове на “Промяната”. Въпреки, че човещината изисква поне да положи цветя на гроба на убития от него български баща, дядо и родолюбец, той предпочете да му подаряват букети и да позира за снимки без грам чувство на вина и покаяние. “То бива гьон суратлък, бива идиотщина, но неговото минава всички граници”, гневяха се силистренци, сблъскали се с него в центъра на града.
Това не е първият случай, когато плюе върху мъката на българите. На 29 август 2022 г., ден след като бургаски полицаи загинаха, размазани от бус с мигранти, той избра да се кълчи на центъра на Бургас, в прегръдките на неизвестна танцьорка от “трупата” на местен ъндърграунд бос. разкрития

Публикувана на
19 Май 2024 година