Архив на публикациите

Как бай Димо от Димитровград цери рак

Димо Манолов, по-известен като бай Димо, е народен лечител от Димитровград, който е помогнал на толкова много хора да живеят пълноценно, че даже им е изгубил бройката. За своите рецепти за здраве той казва, че са му спуснати сякаш свише.
Един от най-популярните му илачи, за който има десетки положителни мнения, е срещу най-коварния бич на XXI век – рака. Вълшебното лекарство съдържа куркума (известна с ползите си срещу онкологични диагнози), вода, мед и лимон – най-силният източник на витамин С.
„Първо трябва да се сипят 25 г куркума в 1,5 л вода. Оставя се да ври за 20-ина минути. Когато водата пожълтее, се оставя да къкри за още 20 минути. След това се сваля от котлона и когато се охлади, в нея се добавят 180 мл натурален мед, изцеден сок от 2 лимона и лимонова кора от същите лимони. Накрая наливате всичко в буркан от 2 литра – нарежда бай Димо. – Оставете буркана на място, лишено от слънчева светлина. Нека стои там 3 дни (ако е зима, нека бъдат 5 дни), като през това време трябва периодично да разбърквате напитката. После се прецежда и пак се оставя на сянка и в бутилки за 3 дни (за зимата 5 дни). След това я премествате в хладилника и я оставяте там за една седмицa“, казва още лечителят. Така напитката ставала напълно готова за пиене. Преди всяка консумация бай Димо съветва да се уверяваме, че сместа е разбъркана добре. По негови думи този еликсир помага на организма да изхвърли токсините от червата и на практика го предпазва от поява на болестта рак. Детоксикацията е толкова силна, че може да помогне и на вече болни хора.
„Това е уникална напитка, която съдържа всичко най-ценно. Куркума, мед и лимон са едни от най-полезните дарове на Бога. Нужно е да вземате само по 2 супени лъжици от нея сутрин на гладно и вечер преди вечеря“ – твърди бай Димо, който е избавил мнозина от мъките им по този начин.ретро

Публикувана на
19 Май 2024 година