Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 5740 пъти

Овен
Днес Слънцето е в съвпад с Юпитер в знака на Телеца, сключените делови и брачни съюзи ще са дълготрайно обезпечени юридически. Не се отказвайте и от предбрачен договор. Денят е благоприятен за среща с евентуални спонсори, може да уредите финансиране на личните си проекти и начинания. Участвайте в публични изяви, рекламирайте се по всички възможни начини.
Телец
И днес съдбата е подготвила за вас приятни изненади, придобивки и срещи с голям потенциал и перспектива за бъдещето. Изкачвате поредния връх в личен и обществен план, някой се жени, а друг получава пропуск и допуск до важни за бъдещето му места. Може да спечелите стипендия и конкурс, срещате покровител. Тази вечер късметът е с вас и в любовта. Чакайте финансиране на дейността си.
Близнаци
Денят е благоприятен за среща с потенциални спонсори и покровители. Опипвайте почвата, уредете си срещи важни за семейството и бъдещата ви кариера. Днес някой ще изкачи връх в бизнеса и в живота сключвайки успешен брак или сделка. Внимавайте с предбрачните договори. Тази вечер се приберете с подарък, планирайте да върнете жестове на внимание и в утрешния ден.
Рак
Ден на тежки натоварвания и отговорности, които не може да пренебрегнете. Луна и Марс сключват рискови аспекти за родените във втората декада. Отношенията висят на косъм и малкото камъче може да преобърне колата. В такъв ден е важно да покажеш отношение и обич, да отмениш близките в техните задължения и да се съобразиш с нуждите на всеки, с когото влизаш в контакт.
Лъв
Ден за пречистване на връзките, направете прочистващи тялото и душата процедури. Дайте си сметка какво губите, когато печелите в чувствата. Сложете юзди на желанията и на нереалистичните претенции. Събуждат се неподозирани сили и ако не успеете да ги овладеете ви чакат болки и разочарования. Не се претоварвайте, мислете за близките, никъде не отивайте без подарък.
Дева
Съвпадът на Слънце и Юпитер ще стимулира всяко ваше начинание. В момента сте в най-силната си юридическа позиция, взетите решения може да предопределят пътя ви в следващите години. Не отказвайте предложения и направете такива. Очаквайте обаждане от чужбина. Време е за пътувания и търсена на нова база за развитие. Направете заверки и резервации в следващите дни.
Везни
Луната от Везни е в опозиция на Марс от Овен. Родените във втората декада да не провокират чуждата агресия. Дори и с жест или с облеклото си ще действате провокативно в средата, в която се намирате. Ще направите впечатление и с изказванията си. Днес може да привличате спонсор и неочакван покровител, който ще ви помогне да осъществите важните си проекти и начинания.
Скорпион
Днес се събужда енергията Кундалини във всеки от нас. Контролирайте се максимално, не си позволявайте действия, от които и в миналото сте си патили. Ден за прочистване и оздравителни процедури, за които е нужна щателна подготовка. Спазвайте диета, не се претоварвайте физически, не планирайте инициативи, които ще изискват прекалени усилия и влагане на непланирани пари.
Стрелец
Един от най-мощните дни за месеца. Всичко може да се постигне с премерени и целенасочени действия. Знайте си цената и не подбивайте чуждата. Може да изкачите връх в кариерата и живота, а някой се бори за личното си щастие и за ръката на любимия. Преценявайте внимателно всеки ход, спазвайте диета във връзките, не си позволявайте несъгласувани действия и волности.
Козирог
Денят е рисков, особено за родените във втората декада. За всичко ще ви трябват много усилия и средства. Ще срещате прикрита и открита съпротива и трябва да сте много внимателни при екстремни натоварвания. Не е време на никого нищо да доказвате. Може да стигнете до върха на голямата си амбиция по заобиколни пътища, а не директно да се сблъсквате с конкуренцията.
Водолей
Днес може да изкачите поредния връх, но ще трябва да вземете със себе си и някой, който няма заслуги като вашите, но притежава връзки. Не влизайте в съвместни инициативи и съавторство. Родените в третата декада ще плащат с лихвите за всичко, което постигат или имат намерение да започнат. Съветът е да отлагате за другата седмица старта на новите си проекти и дейности.
Риби
Шансовете са на ваша страна, особено в чувствата и любовта. От утре Слънцето вече ще ви гледа в пречупващ аспект от Близнаците. За родените в първата декада започва период на проблеми в юридически план. Изчистете навреме задълженията си, платете в следващите дни данъци и такси. До 25-и имате покровителство и юридическа защита, получавате и финансиране.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Май 2024 година