Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Наричат Ханде Ерчел главната лъжкиня на Турция

Ненапразно Ханде Ерчел е наричана главната лъжкиня на Турция. Пих вода, хапнах лист маруля и опааа - красота! Това възможно ли е? Актрисата категорично отрича да се е подлагала на пластични операции. Междувременно техният резултат се забелязва с просто око! Е, човек не може да се промени толкова много само заради отслабването. Това се потвърждава и от опитни турски пластични хирурзи, които коментират външния вид на актрисата.
Всъщност всичко щеше да е наред... На кого му пука какво е правила или не е Ханде с тялото си? Но проблемът е, че десетки млади жени по света мечтаят да станат като нея! И изобщо не разбират, че красотата на звездата е резултат от медицинска намеса.
Само допреди няколко години турската актриса беше закръглена и такава се появяваше по екраните без никакво притеснение. Журналистите в южната ни съседка твърдяха, че Ханде Ерчел е с наднормено тегло от дете. В същото време тя е красива и затова, дори когато беше пълна, печелеше конкурси за красота и прослушвания за филми.
Но когато актрисата започна да „набира“ популярност и участва в реклама на френска козметична фирма, европейските зрители й се подиграха ужасно. И не й простиха дори един излишен килограм! В резултат на това красавицата се подложи на строга диета, започна активно да спортува и свали цели 25 кг!
След това Ерчел изтри снимките си с теглото от „преди“ в социалните си мрежи. Но Интернет помни всичко. Пластични хирурзи смятат, че Ханде със сигурност си е направила блефаропластика, тоест операция на горните клепачи. Гънката в зашеметяващите й очи се задълбочи, когато хирурзите изрязаха централна част на клепачите ѝ.
Ханде Ерчел също така си е направила ринопластика на носа. Върхът му е леко стеснен и повдигнат и сега изглежда по-изискан и изтънчен. Естествено кръглото лице на актрисата също беше променено. Пластични хирурзи смятат, че Ханде е имала или присаждане на кост, или инжекции с ботокс. В резултат на това ъглите на челюстта са по-малки. Използвани са и пълнители - скулите започнаха да се открояват.
Фактът, че бузите на младата жена вече не са толкова „пухкави“, е резултат от силна загуба на тегло. Челото е друг въпрос. Определено има намеса и в него - направен е ендоскопски лифтинг и сега изглежда по-високо и дори линията на веждите е повдигната. В брадичката на Ханде е зашит имплант. Благодарение на това лицето изглежда по-тънко и по-грациозно.
Така че, според пластични хирурзи, ориенталската красота на Ханде Ерчел е само резултат от работата на лекарите. Да, преди намесата във външния й вид звездата беше хубава. Но нищо повече.труд

Публикувана на
19 Май 2024 година