Новина от категория България
Архив на публикациите

Жална ни майка!

Военен камион, движещ се в аварийната лента, удари бус с около 20 души на „Тракия”. По чудо инцидентът се размина без жертви. Няколко души тръгнали на екскурзия с бусче.
Малко след тунел „Траянови врата” полицаи спират туристическия превоз за проверка. Докато чакат в аварийната лента, отзад ги удря военен камион. Шофьорът обяснил, че спирачките му отказали.

„Ставаш рано, тръгваш за едно свято място, спира ни патрул на КАТ за рутинна проверка. Спираме в аварийната лента... иииии брутален удар, паникьосани хора пищят! Не стигаш до това свято място, защото по магистралата се движи някаква допотопна техника на военните, на която са отказали спирачките (поне това е версията на военният). Та въпросът ми е кой позволява подобни превозни средства да се движат по магистралите? Това ли е военната техниката, с която разполага страната ни? Ако наистина е това - жална ни майка! Благодаря на Господ, че сме живи и здрави!”, пише след катастрофата една от пътничките в буса във Facebook.
МВР потвърди за инцидента, който по чудо се е разминал само с материални щети. Пътниците в бусчето са с натъртвания.„Снимка: Румяна Цветанова

Публикувана на
20 Май 2024 година