Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Пионките като прани гащи по билбордовете

Преди 1989 година имаше избори. В които с 99,99% се избираха тези, предложени от БКП /е, и БЗНС имаше за цвят и демокрация/. Тогава въобразявахте ли си, че от Вашият избор нещо зависи? След това кукловодите пробиха СССР и сложиха предателят
Адв. Елена ГУНЧЕВА-ГРИВОВА

И отново ни предложиха избори. Но нали трябваше да са демократични, вместо БКП и БЗНС, се нароиха стотици партии, водени от "наши" /разбирай на американците и соросоидите/ хора. И изборите бяха точно същите като преди, само у по-дебилните оставше някакво усещане, че те избират. Ами не, не избираха. Не избираме и сега и няма и да избираме в бъдеще.
Изборите са инструмент за управление на масите. Да оставят в тях усещането, че зависи нещо от тях. И да бъдат обвинени за провалите на управляващите, като им се казва, че те са си ги избрали. Тоест - вече не управляващите са долни и крадливи престъпници, а народът е виновен, че ги е пратил там. И народът се лови на тази въдица. И вместо да се вдигне и да ги помете, вярва, че като пусне една хартийка на четири години веднъж, нещо ще промени. Ама вЕрно?!?!
И от избирателната активност нищо не зависи. В първите избори беше над 80 %. Е , и? Избрахте си СДС, БКП и ДПС. А, след това и царя, дошъл да СЕ оправи за 800 дни и да си вземе имотите, все едно връх Мусала дЕдо му го е довлякъл с куфара от парижките бардаци.
Изборите се решават другаде. Единственото няколко процента нагоре или надолу могат да определят хората. Неудобна партия в парламента няма как да влезе, бъдете сигурни на 100 %. И няма и да бъде допуснато. Вие си вЕрвайте......
Проблемът е, че преди 1989 година се мислеше за народа и България. Сега целта а да бъдат унищожени. Но май някои така са си заврели главите отзад, че мислят, че центърът на света е пъпа им и не смеят да се огледат, че току-виж видят нещо, което да ги разстрои, а те се разстройват лесно.
Политически игри....ако си мислите, че ги играят пионките, които висят като прани гащи по билбордовете, значи не сте особено умни!

Публикувана на
20 Май 2024 година