Архив на публикациите

С 4 растения вкъщи ще забогатеете

Всички знаем, че около нас преминават множество енергийни потоци. Добрата или отрицателната енергия обаче може да се влияе от най-различни неща, в това число и от растенията.
Има няколко, които е добре да отглеждате, ако искате съвсем скоро да се окажете с по-пълни портфейли.
Ето кои са тези 4 растения:
Дърво на парите
Не случайно може да видите такова растение в някои банки или счетоводни отдели. Където е то, винаги има пари. Защо и вие да не си сложите едно такова у дома. Не бързайте да го купувате обаче.
По-скоро отчупете от някъде малък клон и така един вид вие сами си хващате късмета След това го поставете в малко вода. То бързо пуска бели корени, а след това го засадете в саксия.
Според Фън Шуи е добро то да бъде позиционирано на прозорец с южно или югоизточно изложение. Заоблените му форми акумулират положителна енергия, идваща от парите.
Dracena Sander
Това растение символизира кариерния растеж. Където пък има професионален просперитет, обикновено има и увеличение на доходите. Добре е да поставите в дома си и едно такова бамбуково растение. Така ще привлечете повече финанси.
Папрат
Тя символизира трупането на богатство. Добре е обаче това растение да не бъде оставено да изсъхва. Колкото по-добре изглежда цветето и колкото повече грижи се полагат за него, толкова по-добре ще бъде и вашият портфейл.
Дърво на желанията
Някои дори му викат „Доларово дърво”. Има обаче нещо важно. Не е хубаво вие да си купувате такова растение, добре е то да ви бъде подарено, затова просто намекнете на някой ваш близък, че копнеете именно за такова.
Освен това не забравяйте, че ако не полагате достатъчно грижи за него, ефектът може да е обратен. Колкото повече се стараете при отглеждането му, толкова по-голямо ще е финансовото ви благополучие, гарантираме ви./jenata.blitz.bg

Публикувана на
20 Май 2024 година