Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Прочут хитмейкър пя с жена си в Пловдив

Хитмейкърът и диджей Nana превърна в незабравимо събитие откриването на Plovdiv Event Center на новата му локация – бул. „Санкт Петербург” 131. Знаменитият германец изпълни най-известните си парчета, сред които и „Lonely”, „Father”, „Let It Rain” и „Remember The Time”, които накараха верните му фенове да пригласят от начало до край и да танцуват в ритъма им.
На няколко пъти поздрави публиката за топлото посрещане и призна, че Пловдив е любимият му град. „Варна е хубава, но Пловдив е още по-хубав”, призна емоционално Nana. Той разкри още, че е върл фен и на шопската салата и я хапва постоянно. Нещо, което потвърдиха и организаторите на събитието Plovdiv Event Center и агенция „Антракт”, защото артистът си поискал именно от традиционната българска салата и шампанско „Moët” в бекстейджа.
Nana пя близо час заедно със съпругата си, с която живее в Дубай. След края на концерта остана на сцената и се снима с всеки от феновете, който пожела да запамети срещата си с него.
Програмата на Plovdiv Event Center продължава с множество интересни събития.
На 25 май от 22 часа под тепетата се завръщат диджеите от Zabranena mizika с тематично парти, посветено на баловете.
На 29 май от 20 часа гостуват Стефания Колева и Деян Ангелов с най-новия си хит „Без гаранция”. Те ще играят премиерно спектакъла си в ивент центъра.
Финалното събитие за месец май е на 31-и от 20 ч., когато Димитър Калбуров ще ни разсмива до сълзи с нова книга, нови разкази, нови видеа! На събитието ще бъде представена изцяло пренаписаната книга, а после вечерта рязко ще премине към най-доброто от старото, както и нови разкази и видеа от любимия персонаж Гошо. Очакват ви два часа смях, които със сигурност ще помните дълго с „Бест оф Гошо, ама и нов матрял”.трафикнюз

Публикувана на
20 Май 2024 година