Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сме с любовта тези дни

През новата седмица ще търсим истината в любовта. Очаква ни пълнолуние в знака на зодия Стрелец и то ще изисква прозрачност във всички взаимоотношения. Ако не чувстваме, че сме морално съгласувани с нашите партньори, може да има проблем. Хубавото е, че любовта ще ни мотивира да говорим, благодарение на Венера, която преминава в Близнаци.
Повече за вашата зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.
Овен
Да бъдеш верен на себе си, на своите идеали и убеждения е от първостепенно значение за вас, Овни. Благодарение на пълнолунието тази седмица във вашия 9-и дом, можете лесно да изразите тези вярвания към другите, като се уверите, че привличате само това, което излъчвате във Вселената.
Това със сигурност ще се отрази благоприятно за вас в любовта, независимо какъв може да е текущият ви романтичен статус. Тъй като Венера навлиза във вашия сектор за съобщения и създава прекрасен тригон с Плутон, това определено ще ви помогне в любовния живот.
Телец
През следващите дни Телците ще са едни от щастливците в зодиака, когато става въпрос за любов и пари. Венера и Юпитер са в прекрасна връзка във вашия знак, а след това ще преминат в знака на Близнаци. Дотогава тези две планети ще ви дадат много положителна енергия за сбъдване на мечти, задълбочаване на любовните връзки.
Близнаци
Тази седмица ни очаква пълнолуние. То ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, помагайки ви да удовлетворите всичките си емоционални нужди. Вашата любовна връзка може да стане по-пълноценна, по-дълбока от всякога. Ако сте необвързани, знайте че Венера влиза във вашия знак и до края на седмицата ще направи перфектен тригон с Плутон, докато Юпитер преминава в знака Близнаци. Определено сте големи късметлии!
Рак
Раците ще предпочетат уединението повече от обикновено и това ще се дължи на определени случки в любовния ви живот. Венера преминава във вашия 12-и дом, като в края на седмицата ще направи тригон с Плутон.
Сега е подходящ момент да намерите нужните ви отговори, да се освободите от негативните мисли. Ако сте във връзка, то ще търсите повече комуникация и споделеност с любимия човек. Това разбира се ще се отрази добре на любовта ви.
Лъв
Лъвът ще е социална пеперуда през следващите дни, може да очаква и повече романтика. Венера и Плутон, който в момента е във вашия сектор на отношенията ще създадат енергии за вас, които ще ви помогнат да постигнете напредък в любовта. Необвързаните представители на зодията може да започнат любовен романс с приятел. Ако сте във връзка, вие и любимият ви човек може да отпразнувате постигането на общ стремеж. Любовта ще ви носи щастие!
Дева
Венера се придвижва към Плутон – планетата на дълбочината и интензивността. Голяма възможност да повишите престижа или кариерата си може да се появи на пътя ви, благодарение на вашия любим човек. Възможно е партньорът ви да познава човек с подходящото влияние, за да оцени стойността на уменията ви.
Ако пък няма такива познанства, може би ще ви окаже подкрепата си във вашите начинания, което ще ви зарадва.
Необвързаните Деви може да се окажат във флирт с колега.
Везни
Чашата не е просто наполовина пълна за вас, когато става дума за любов, Везни, защото тя прелива! Венера влиза във вашия 9-и дом на растежа, след това в събота, прави красив тригон с Плутон, който в момента е във вашия любовен сектор.
Ако сте необвързани, има всички признаци, че докато търсите начини за духовно или интелектуално израстване, в живота ви ще се появи някой, който споделя вашите ценности. От друга страна, обвързаните представители на зодията може да се отдадат или да планират романтично пътуване в чужбина.
Скорпион
Любимият ви човек е напът да ви направи невероятен подарък. С Венера и Юпитер, които правят великолепно подравняване в знака на Телец, партньорският ви сектор ще получи много хубава енергия. Без значение за какво става въпрос, определено ще се радвате на една прекрасна любовна седмица.
Ако сте необвързани, тъй като Венера влиза във вашия 8-и дом на интимността и е в тригон с Плутон, има вероятност съдбовна любовна връзка да е напът. Този човек може веднага да спечели вашето уважение и доверие.
Стрелец
Това е вашето време за любов, Стрелци! През новата седмица ни очаква пълнолуние и то във вашия зодиакален знак. То ще ви направи емоционално отворени и готови да отдадете сърцето си изцяло на правилния човек. За обвързаните, връзката ще стане по-приятна, отколкото е сега. С Венера и Юпитер във вашия сектор на отношенията до събота е възможно да се сгодите или да се ожените! В случай, че сте необвързани, има всички признаци, че предстоят вълшебни промени за вас в любовта.
Козирог
Наслаждавате се на космическа победа, когато става въпрос за забавление и романтика. Тази седмица можете да очаквате с нетърпение момента, когато Венера и Юпитер се срещнат в любовния ви сектор, преди и двата знака да напуснат Телец. Това е почти като грандиозен финал на вашата лична любовна история – такъв, който е много вероятно да има щастлив край. Възможно е да направите връзката си официална с човек, с когото се срещате от известно време. Обвързаните ще имат хубава любовна седмица, а напълно необвързаните има вероятност да срещнат някого.
Водолей
Една красива любовна история е напът да се разкрие, Водолеи! Това може да се превърне в едно от най-запомнящите се преживявания в живота ви. Венера навлиза във вашия романтичен сектор и до събота ще направи перфектен тригон с Плутон, който в момента е във вашия знак. Тъй като Юпитер също ще се намеси в любовния ви живот, може да очаквате невероятни романтични перспективи, независимо как изглежда текущата ви ситуация във връзката. Пригответе се за голяма любов, Водолеи, такава, каквато сърцето ви заслужава.
Риби
Венера прави перфектен тригон към овластяване на Плутон. За някои Риби може да се окаже, че имат таен обожател. Може да се почувствате едновременно поласкани и заинтересувани. Обвързаните представители на зодията ще се насладят на комфорта на връзката си. Някои може и да заживеят под един покрив.
източник: az-jenata.bg

Публикувана на
21 Май 2024 година