Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е проблемен ден

Видяна: 8640 пъти

Овен
Ден на промени и рокади. Съдбата завърта колелото, един се издига, друг се проваля, а трети трудно балансира между тях. Сменете тактиката, облечете новите дрехи, направете първия ход, не чакайте друга възможност и покана. Може да получите нова информация, която използвана точно и на място ще помогне да получите желания резултат. Денят е магичен, проблемите се решават.
Телец
Ден на колелото, вече започвате да слизате от пиедестала. Родените в първата декада ще трябва да променят програмата си и да тръгнат в нежелана посока. Отказвате се от някои приятни и важни за вас срещи и визити. Луната от Скорпион и Плутон от Водолей са в тежки аспекти към Меркурий от Телец. Може да бъдете засегнати и ударени на слабото място. Не преговаряйте по имотни дела.
Близнаци
Ден на преобразяването. Време е да излъскате имиджа си, да промените дрескода, особено ако влизате в нова среда. Погледите се насочват към вас, покажете ниво и лустро. Всяка среща е от значение, постарайте се да привлечете погледите още в началото с перфектна визия, а после интелектът ви ще свърши останалата работа. Планирайте за утре събрания и срещи на екипа.
Рак
Ден на преобразяването. Луната от Скорпион ще насочва пръстът на съдбата към полезни за бъдещето ви срещи и връзки. Постарайте се да изглеждате магнетично и където и да отидете да направите нужното впечатление. Нищо не е случайно, всяко предложение има връзка с миналото ви и носи перспектива за бъдещето. Планирайте за утре участия в колективни изяви.
Лъв
Ден на откровение, в което мъдростта може да победи и подреди чувствата и да ви помогне да вземете правилното решение. Ако въпреки съветите на ума постъпите емоционално и тръгнете в посока на изневерите още утре ви очакват удари на съдбата, непредвидени разходи и проблеми. Ден на колелото, това което и било отдолу, притиснато и притеснено от вас тръгва нагоре и ще иска своето.
Дева
Днес съдбата завърта своето колело и бързо може да ви постави в неизгодно положение. Предстоят рокади на работното място, които ще се отразят негативно на личните ви амбиции. На всички нива конкуренцията се увеличава, време е да уточните отношенията си и в любовта. До два дни може да загубите позиции, не пропускайте момента да направите предложение на любимия.
Везни
Днес полезните вещества прекрасно се усвояват от организма, мислите ви вървят в правилната посока и дават решение на наболелите проблеми. Тенденцията е всичко да се промени така както го желаете и планирате. Постарайте се да привлечете и грабнете погледите с външния си вид. Първото впечатление ще е важно, влезте в подходяща роля и ще спечелите симпатизанти.
Скорпион
Критичен ден, Луната навлиза в Скорпион и образува кармичен кръст с Меркурий и Плутон. Родените в първата декада е добре да отложат пътувания, да не водят преговори по имотни и наследстевни дела и да изчакат със сделките. Днес е денят на колелото, всичко се преобръща и не става така както сме го предвидили. Потисканите надигат глава, а доминиращите до момента губят.
Стрелец
Днес съдбата хвърля своите зарове, пренарежда играта и позициите, дава шанс на някого да изплува от забравата, а друг детронира от сигурна позиция. Лесно се усвояват кармичните уроци. Побързайте да заемете овакантените места в работата, в живота и в партньорските сърца. Изчаквателната политика е губеща. Постарайте се да направите впечатление, където и да отивате.
Козирог
Ден на пръстена и колелото. Ситуацията е променена, Слънцето от Близнаци вече стимулира повече въздушните знаци. Край с дълъг период на изчакване и протакане, започват реформи. До 25-и се постарайте да приключите с преговорите, да подпишете нови договори и да си осигурите максимална юридическа защита в бизнеса и сделките. Не отлагайте и любовните изповеди.
Водолей
Ден на колелото. Започват рокади на всички нива. Приведените се изправят и търсят сметка от тези, които до момента преуспяват на чужд гръб. Всяка промяна ще е ценна, важна и навременна. Не бързайте, започнете с корекция на външния си вид, идете на козметик и фризьор, облечете нов тоалет. Едва след като привлечете погледите ще наложите исканията си и може да коригирате отношенията.
Риби
Ден на промени, които може да ви изненадат неприятно. Вероятни са шефски рокади, стопиране на лични програми и финансиране или откази на поръчки. Адаптирайте се, не вървете против реформите, за да избегнете загуби и конфликти. Облечете новите дрехи, промените на външно ниво ще се отразят на настроението, ще ви върнат комфорта и ще помогнат да привлечете погледите.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Май 2024 година