Новина от категория България
Архив на публикациите

Шепа неадекватници ще ги вкарат отново в Народното събрание

Още през 2020г., по време на протестите, до Христо Иванов се приближава бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски, който му казва: „Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, но Иванов го прекъсва: "Чакай сега, че правим лайф". Събеседникът му настоява. "Само да ти кажа, обадил се е на Маджо…“. Иванов обаче бърза да приключи разговора, скастряйки го с "Шшшт".

Виктория ГЕОРГИЕВА


През 2022г. Иванов е засечен да се качва в джипа на Пламен Бобоков. Обяснението на Иванов е, че обсъждали "важен културен проект" на олигарха в Русе, срещу когото течаха няколко производства, включително и дело за търговия с влияние.
Сега излизат записи, всъщност поредните, в които се говори за неофициален кеш, отново разговори с "Пламен" да им намери един милион и прочее.
По-нагли схемаджии надали новата ни (а и не само) политическа история помни. И все още са на свобода, а шепа неадекватници ще ги вкарат отново в Народното събрание. А проблемът не бил съдържанието на разговорите, видите ли, а че измамите им (за пореден път) станаха публично достояние.свободно слово

Публикувана на
21 Май 2024 година