Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ха-ха-ха!!!

Не службите, а Алексей Петров подслушвал ПП. Именно заради него България чу поредния скандален запис на Кирил Петков, Лена Бориславова, Асен Василев и Николай Денков. Това твърди в свой коментар Веселина Томова, която обещава – следва продължение! Публикуваме думите й без редакторска намеса:
Наглостта и намкьорството на „простоидиотите“, което знайно е без граници, реагира така на шокиращия запис, в който признават, че имат „НЕофициален кеш“, че събират торби с кеш, че кеша ще стигне до три милиона и половина, както и че ПростотоКиро звъни на Бобоков да му намери още милион и половина лева:
Идиотското „найотициново“ обяснение и оправдание е на практика абсолютно признание за автентичността на записа
„Набирали били дарителска кампания“, хахаха, пак прочетете извадката от скандалния запис – за незаконния неофициален кеш, на искането от Бобоков за милион и половина още, на схемата на Асен Василев как ще стигнат три милиона и половина, и на ПростотоКиро – важното е кеш да има…
Изводът от записа бил, че „българските служби ни следят и подслушват“, пишат „простоидиотите“.
И затова искали да сменят шефовете на служби. Как са искали – търпение, ще чуете нататък медните им гласчета…
Иначе, драги ни ПП, забавлявам се искрено като бързате, ама бързате сами да се нахакате в капана.
Не, службите, „простоидиоти“, а аверът ви, аверът ви Алексей Петров ви е подслушвал и следил, и то професионално!
Дааа, вашият авер Алексей Петров, дето ви „сглоби“ и дето се кълняхте в него, пък като го убиха не посмяхте и дума да обелите и онемяхте.
Който не познаваше истински Алексей Петров, точно като вас, „простоидиоти“, той не знае кой точно е Алексей и как точно действаше, а аз, много добре го познавах…
Нещо неясно?!
Така че, не си подритвайте така нагло късмета, че следва продължение…

Публикувана на
21 Май 2024 година