Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Прецаканата от ергена Маги получи рози плюс мерцедес от тайствен чичко-милионер

Изоставената ергенка Магдалена Томова очевидно си е намериа доста заможен любовник. 35-годишната управителка на ресторант и довчерашна келнерка се похвали с чисто нов супер луксозен джип "Мерцедес", чиято стойност надхвърля фантастичните 800 000 лева.
Провалената финалистка от „Ергенът“ бе изненада от тайнствен любовник с грандиозния подарък по особено екстравагантен начин. Маги публикува в социалнитемрежи видео, в което скъпарското возило я чака в червена панделка и балони във формата на сърце. А вътре върху кожения салон я посрещна огромен букет с рози, декорирани с буквата „М“. (Боже, какъв кич!!!)
Във видеото блондинката не може да скрие емоциите си, породени от лъскавия подарък, а последователите й я заливат с въпроси кой е мистериозният и щедър любовник.
Според слуховете, от половин година Маги излиза със заможен бизнесмен, значително по-възрастен от нея. Той дори имал пораснали деца на годините на блондинката. Красавицата твърди, че е влюбена и щастлива (очевидно под любов тя разбира материално благополучие), а злите езици мълвят, че връзката й е още отпреди да се запише за участие в „Ергенът“.
„Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ – „Любовта си струва чакането“, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца, нищо че вероятно е на годините на баща й. Естествено, блондинката не показва любовника, зарадвал я с бижуто на 4 колела.лупа

Публикувана на
21 Май 2024 година