Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Дойде като аслан, тръгна си като…шаран

Задачата на Александър Младенов на финала на "Ергенът 3" не изглеждаше чак толкова сложна за изпълнение, колкото впоследствие се оказа, че е. Както във всички предишни сезони, в последния епизод ергенът трябваше да избере една мома. Една единствена. Магдалена Томова или Надежда Вишева? Туй беше въпросът тази година. Фактически не си тръгна само с една жена, а с цели две - с майка си и сестра си.
Позабавлява се, поцелува се, посвири на китара, попя, поговори за общото бъдеще, раздаде комплименти на корем, разказа за хобитата и интересите си.
Наслади се на обясненията в любов от жените срещу него, а после толкова се обиди на Валерия Дакова (една от участничките, останали в топ 4) - за това, че тя не последва примера на останалите, че чак я изгони.
След всички тези, по-късно оказали се безпредметни действия, извършени в "търсенето на любовта" (словосъчетание, което е невъзможно да бъде проследено колко пъти е изречено в това издание на формата), Алек не избра нито една жена за свой бъдещ партньор.
Наум Шопов - другото действащо лице в продукцията, съпроводи Магдалена и Надежда до компактен екран, на който се появи Алек. По-точно - само главата му.
До един момент и двете жени очакваха левентът да се появи, но екипът им обясни, че това няма да се случи.
Накрая досегашните конкурентки се прегърнаха, а после поплакаха - вече всяка насаме със себе си. Настъпи финалът на древногръцката трагедия.
Господин Младенов е събирателен образ на съвременния мъж, който пристига като аслан, а се връща като... шаран, след което мама му казва, че жените не го заслужават и не са достойни за неговата персона.
Избираема опция: след тази реч мама да сготви на порасналото си момче мусака и той да си помисли как никой друг не може да направи точно същата мусака.
Той смело флиртува с всяка представителка на женския пол - в "Преди обед" екипът на bTV се беше постарал да направи компилация, включваща всичките целувки от този сезон. Финалното число гласеше точно 130.
На въпроса дали е учуден от бройката Алек заяви: "Хубаво предизвикателство за следващия колега". Даже се засмя по неговия си начин - с широко отворена уста, като за дентален преглед.

Публикувана на
22 Май 2024 година