Новина от категория България
Архив на публикациите

Прецаканата от ерген 3 Надежда се самопредложи на ерген 1

Макар в един момент да е била готова за стане жената на Алек Младенов, Надежда си има по-любим Ерген, който харесва повече. Това е първия главен герой в романтичното риалити, Виктор Стоянов. Тя призна, че би искала двамата да са били в един и същи сезон.
„По-добре вместо Алек да беше Виктор, мисля, че с него бихме били хубава двойка”, това призна Надежда Вишева в подкаста „Надкаст”. „Ергенката” обаче подчерта, че не познава него лично.
Тя разказа, че Алек и продукцията всъщност са имали късмет, че отказът му да излъчи победител е бил с видео. Нани заяви, че ако беше казал същото в очите на нея и Маги, резултатът щеше да е непредвидим. Тя призна, че вероятно би започнала да го замеря с неща от декора.
„Можеше и Маги да избухне. Можеше и двете да го пребием”, коментира Надежда.
Тя разказа и странна случка при заснемането на финала на „Ергенът”, като заяви, че когато е много ядосана, влияе на техниката наоколо. Точно когато била на върха на разочарованието и гнева си, на снимачната площадка станал токов удар и всичко угаснало. Отнело доста време захранването да се възстанови и снимките да продължат. /петелбг

Публикувана на
23 Май 2024 година