Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Рокля прецака Ева Лонгория в Кан

Американската актриса Ева Лонгория бра голям срам на филмовия фестивал в Кан. Кадри, запечатали конфузната ситуация, в която звездата от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" изпадна, се появиха в The Sun.
За премиерата на испаноезичният мюзикъл "Емилия Перес" 49-годишната дива се бе издокарала с тюркоазена рокля с дълъг шлейф. Тоалетът се отличаваше с цепка до бедрото и беше украсен с кристали и блестящи камъни.
Актрисата изглеждаше зашеметяващо в полуголата си рокля, но тя реши да й изиграе лоша шега. Докато слизаше по стълбите, звездата се оплете в подгъва й, роклята се измести и разкри на показ бельото й.
Хубавото в случая е, че такова имаше, защото ако беше забравила да го сложи, щеше да бере още по-голям срам.
Като истински професионалист обаче Лонгория запази самообладание. Тя оправи набързо палавия си тоалет и продължи с високо вдигната глава.
Между другото, преди две години актрисата призна пред Vogue France, че по време на фестивала в Кан винаги й се случва нещо странно.
"Мисля, че на червения килим ми се е случвало всичко. Падала съм, носила съм роклята си наобратно, багажът ми се е губил... Видяла съм в Кан всичко, всичко!", каза тогава звездата. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Май 2024 година