Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как всяка зодия разкрива, че ви желае

Някои хора трудно говорят и изразяват чувствата си. Ако обаче забележите тези неща при различните зодии, можете да бъдете сигурни, че сте специален човек за тях и силно ви желаят.
Овен
Те остават, когато нещата започнат да стават по-последователни
Овните обичат да правят забавни неща с партньорите си. Винаги склонни към приключения и смело изразяване на чувствата си, началото на романтичните интереси винаги е любимо за тях. Въпреки това, когато нещата започнат да се подреждат и животът стане малко по-рутинен и ежедневен, те може лесно да се отегчат и да започнат да търсят нещо по-привлекателно - освен ако искрено не ви желаят. В този случай Овенът ще се стреми да остане до вас и дори да изпълни своята роля, за да се опита да превърне тези ежедневни моменти в нещо запомнящо се - защото просто естествено способни да го направят.
Телец
Те излизат от зоните си на комфорт
Телците винаги правят всичко възможно, за да изградят възможно най-добрия си живот - те се отдават на по-фини неща, допускат само определени хора в живота си и си проправят път към кариерните и социалните ситуации, от които искат да бъдат част. Що се отнася до забавлението на една връзка, Телците не се притесняват да изяснят какво (или кого) искат, но понякога включването на нов човек в живота им е по-трудно, отколкото изглежда. Въпреки това, ако представител на тази зодия прави място за вас в неговия свят, както и променя някои неща, за да можете да бъдете вплетени в живота му, тогава това не е малко нещо. Телецът предпочита своята зона на комфорт и ако желае да излезе от нея дори леко заради вас, тогава знаете, че той наистина иска да сте наоколо.
Близнаци
Те остават наоколо, когато нещата станат трудни
Понякога Близнаците получават лоша репутация, защото са нерешителни, но това е само защото са много наясно колко много може да предложи този свят. Обичат да учат нови неща, да имат нови преживявания и да се срещат с интересни хора - така че първоначално, дори и да прекарват много време с вас, това не означава непременно, че искат да бъдат с вас дългосрочно. Това става ясно само когато нещата започнат да стават по-трудни – независимо дали това е поради конфликт, обстоятелства, разстояние и т.н. В моменти като тези е много по-лесно за Близнаците да избягат и да намерят нещо ново, но ако изберат да останат и наистина да опитат за да накарате нещата да работят, тогава знаете, че те искрено ви искат.
Рак
Те искат да установите връзки с техните близки
Раците са сдържани на пръв поглед, но не се срамуват от романтичните си чувства. Те са склонни да обсипват партньора си с любов и привързаност, дори ако връзката не е супер сериозна. Въпреки това, тъй като Раците по природа имат склонност да показват привързаност, може да е трудно да разберете дали те просто са развълнувани да бъдат влюбени, или се вълнуват от вас. Въпреки това, ако Ракът започне да ви запознава с приятелите и семейството си - които са изключително близки до сърцата им, можете да приемете това като силен знак, че наистина ви желаят, защото не биха си направили труда да ви въведат в техния свят, ако наистина не искат да бъдете.
Лъв
Те са също толкова подкрепящи и уверени във вас, колкото и самите те
Лъвовете са перфектна комбинация от изключителна увереност и яростна преданост към тези, на които държат. Знаят какво искат и какво заслужават и нямат проблем да преследват тези неща. Поради естествената им увереност и желание да работят, те могат да излязат невероятно плашещи в началото и може да бъде трудно да разгадаете дали искат вас или просто някой да признае колко са страхотни. Въпреки това ще разберете, че Лъвът ви иска всеки път, когато започне да ви избутва в светлината на прожекторите и да привлича вниманието към вас и вашите постижения, а не към себе си. Те ще бъдат точно толкова развълнувани и подкрепящи, колкото биха искали за себе си, и ясно ще покажат колко им е приятно да бъдат с вас.
Дева
Те ви признават своите несъвършенства и недостатъци
Девите са склонни да държат себе си и другите на висок стандарт, но това не означава, че са изключително открити относно това колко са самокритични. Те са склонни да се опитват да оправят нещата сами и да пазят проблемите си за себе си и често това ги кара да поставят другите на разстояние. Въпреки че е добър знак, ако Девата вече ви е допуснала до живота си, ще разберете, че наистина ви искат, ако разкажат за собствените си несигурности и страхове - защото те със сигурност не правят това с никой друг, и това може да бъде много трудно за тях. И все пак, ако ви позволят да видите тази тяхна страна, ще знаете, че имате пълното им доверие и наистина искат да останете наоколо.
Везни
Те не се страхуват да спорят с вас
Везните обичат да създават дълбоки връзки и наистина желаят да научат какво прави партньора им щастлив. Въпреки че няма да се примирят с едностранна ситуация, те са изключително търпеливи и отделят време, за да разберат как и двамата могат да извлекат най-доброто от другия. Въпреки това, Везните също имат склонност да прикриват конфликтите и проблемите под килима, в опит да запазят мира и да се придържат към идеята, че всичко е хармонично. Въпреки че могат да изглеждат несигурни на моменти, ще разберете, че Везните наистина ви желаят, когато изберат действително да се включат в конфликт/дискусия с вас, вместо да го загърбят – те предпочитат да се бият с вас и за вас, отколкото да рискуват да ви загубят, и това говори толкова много.
Скорпион
Те избират да бъдат уязвими с вас
Скорпионите са склонни да се наслаждават на забавлението и по-небрежните аспекти, вместо да се впускат в пълноценни връзки. Това може да е объркващо поради това колко страстни и интензивни могат да бъдат чувствата им и може да бъде трудно да се определи дали тяхната страст означава, че наистина ви искат или просто се наслаждават на играта. Въпреки това, когато един Скорпион започне да ви казва неща, които казва, че не е казвал на никой друг или е уязвим за своите страхове, несигурност и притеснения, тогава знаете, че той наистина иска да бъде с вас. Те не обичат да се отварят или да бъдат уязвими с никого, така че ако решат да го направят с вас, това е много голяма работа.
Стрелец
Те ви казват директно, без шега
Стрелците са много безгрижни и се опитват да не приемат нещата в живота твърде сериозно. Въпреки че обичат да поддържат нещата непринудени, те са повече от наясно с чувствата си и връзките, които създават с хората – именно защото са толкова независими и в движение. И все пак е доста просто да разберете, че Стрелец наистина ви иска - той ще ви го каже направо. Въпреки че обикновено обичат да разсейват напрегнати или сериозни ситуации с шеги и сарказъм, ако наистина ви искат, ще ви уведомят - без игри, без смесени сигнали.
Козирог
Те започват да се отпускат да бъдат с вас
Козирозите са доста песимистично настроени по отношение на влизането във връзки - те знаят, че хората и емоциите са непредсказуеми и не могат да бъдат определени с точна наука, така че са склонни да очакват най-лошото. Въпреки че няма да изрекат точно това на глас, в началото може да е очевидно, че се колебаят наистина да инвестират в потенциалната връзка и ще задържат голяма част от себе си. Въпреки това, след като изтече време, ако Козирогът започне да се отпуска и да показва глупавата си страна, тогава знаете, че той наистина ви иска в живота си. Те ще направят всичко възможно, за да започнат да инвестират повече време и усилия, за да бъдат с вас, защото наистина смятат, че си заслужавате.
Водолей
Те спират да ви отблъскват (поне толкова, колкото обикновено)
Водолеите са склонни да се държат откъснати и далеч от потенциалните си партньори, дори когато наистина им харесва да бъдат около тях. Те предпочитат да останат насаме с мислите си и запазват дискусиите си за каузи за социална справедливост и начини да направят света около тях по-добър. Въпреки това, когато един Водолей наистина ви желае, той не просто обсъжда неща с вас, които прави с всички останали, той започва да ви допуска повече в своето пространство и отделя време, за да общува с вас относно своите мисли и чувства. Той ще даде всичко от себе си, за да бъде най-големият ви поддръжник в нещата, към които сте страстни, и няма да се съмнявате, че е на ваша страна.
Риби
Те говорят с вас за своите проблеми
Рибите не се страхуват да се гмурнат в емоционална територия и да бъдат силна подкрепа за хората, на които се грижат. Въпреки че първоначално сте нерешителни относно това дали да се отдадете напълно на връзка или не, можете да разберете, че Рибите ви искат, когато започнат да ви разказват за собствените си проблеми, вместо само да настояват да говорите за вашите собствени. Рибите обикновено се страхуват да не бъдат бреме за тези, за които се грижат, и не искат да прехвърлят тревогите си върху тях, но ако изберат да говорят с вас за борбите си, тогава знаете, че искат да сте наоколо за дълго време.

Публикувана на
23 Май 2024 година