Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Какво се случи с етиопка, спряла преди 10 години да се храни и да пие вода

Жителка на Етиопия не се е хранила и не е пила вода повече от 16 години и това по никакъв начин не се е отразило на здравето й, пише Daily Star. 26-годишната жена казва, че е загубила апетит и желанието си да пие вода внезапно преди 10 години.
Една сутрин, преди да отиде на училище, тя излъгала родителите си, че е закусила. И оттогава вече 16 години не яла и пила нищо. На всичкото отгоре не ползва и тоалетна!
Яясно си спомня последното ястие, което е сложила в устата си - яхния от леща. Твърди, че е ходила при лекари в Адис Абеба, за да разберат какво не й е наред. След 3-годишни тестове и изследвания медиците стигнали до заключение, че тя е физически здрава. В същото време те отбелязват, че в храносмилателния й тракт няма храна, вода или други отпадъчни продукти.
Когато забременяла, лекарите са и давали глюкоза за поддържане на здравето на плода. Въпреки състоянието си, и през този период жената не хапвала нищо. Бебето й се родило здраво, но не можела да го кърми.
Прекарва голяма част от свободното си време в градинарство и отглежда много зеленчуци.Обича да готви, но самата тя никога не огладнява. Не смята, че отново ще започне да се храни. А на всички, които я смятат за измамница, предлага да поживеят с нея за произволен период от време и да проверят дали наистина лъже. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Май 2024 година