Новина от категория България
Архив на публикациите

Шофьор на градски автобус влачи 12-годишно момиче

Автобус заклещи с вратите си 12-годишно момиче и го влачи по шосето, алармира сестричката й Виктория Цветкова в социалните мрежи.
Водач на автобус №76 в столицата е затиснал с вратата малката й сестра и я е влачил, без изобщо да обърне внимание какво се случва.
Докато е влачил детето, той най-безхаберно си е слушал музика със слушалки в ушите и зяпал в телефона си.
Това става ясно от публикуваните снимки във Facebook.
"Този човек днес в 13 ч на Окръжна болница в посока Орлов мост затисна с вратата на автобуса и влачеше няколко секунди малката ми 12-годишна сестра заедно с автобуса.
Натискан е многократно бутона за отваряне на врата, но шофьорът е със слушалки в ушите с шумна музика и играе игри на телефона. Едвам е успяла да измъкне ръчичката си от вратата, якето до последно е приклещено на вратата и го гони.
Коментарите на хората също съдържат подобни ситуации и не са в подкрепа на водачите от градсккия транспрот.
"За жалост, тези груби и доста прости шофьори имат нужда от малко превъзпитаване! Не веднъж съм ставал свидетел на такива неща и дори как затварят вратите под носа на стари хора. Аз лично имам такава ситуация и с тичане стигнах преди тролейбуса на следващата спирка и бях готов да му набия шамарите, но понеже не съм на тяхното ниво на възпитание, и не искам да ме дават по новините след това, че аз съм виновен, не го направих. Истината е, че трябва някой да ги набие", споделя гнева си столичанин.телеграф

Публикувана на
24 Май 2024 година