Новина от категория България
Архив на публикациите

Ивана злепоставя Стояна

Фопфолк тандемът Ивана и Стояна заедно с още звезди мериха знания в последното за сезона издание на "Аз обичам България"
За популярното дуо се знае, че двете не се траят от доста време насам. Скандалите им се превърнаха в истинска сензация в Тик-Ток, но двете цъфнаха в предаването да се преструват на "приятелки". След проявата им в ефира на Би Ти Ви обаче, зрителите може би усетиха фарса и се настроиха срещу Ивана, плътно заставайки на страната на Стояна.
"Аз съм ужасена от Ивана и отношението й към Стояна, постоянното пренебрежение. На няколко пъти Стояна понечи да я прегърне или да й чукне "пет точки", Ивана дори не я отрази, все едно не е там и при всеки познат отговор на Стояна, Ивана убеждаваше всички, че е на късмет, а очевидно жената знаеше отговорните. Потресена съм. Падна ми в очите с това отношение", пише фенка във Фейсбук страницата на предаването.
Друг фен написа: "Ужас е Ивана! Много ми падна в очите!"
На клипче, което чалгарките направиха по-рано тази година зад кулисите на празничната програма, се видя един от гигантските скандали между двете. Докато Ивана е спокойна, се вижда Стояна, която е доста сприхава и всички се чудят как мегазвездата не я е уволнила досега.
Дълго време се говореше, че бузукарката Стояна буквално й се е качила на главата и, че притежава най-голяма власт над нея, но Ивана изглежда дистанцирана и студена към някогашната си добра приятелка.българияднес

Публикувана на
25 Май 2024 година