Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 5200 пъти

Овен
Ден на виното и камбаната, ще се случват събития, които ще дават поводи да се почерпим, да се видим с приятели, да се радваме на живота, на нечие желано и симулиращо присъстиве. Вечерта е натоварена със събития. След полунощ Юпитер ще напусне Телеца и ще отиде да помага в делата на Близнаците. Обстановката корено ще се промени, ще е нужна интелигентност в битката за оцеляване.
Телец
Използвайте всяка минута от днешния ден за подреждане на личния си пъзел, за уреждане на делови и партньорски отношения и за проучване в лагера на конкуренцията. Очертават се срещи с бъдещи спонсори, а и настоящите ще направят жестовете, които очаквате. След полунощ Юпитер напуска вашия знак, времето на Пепеляшка изтича и в следващите дни лъсват реалностите на живота.
Близнаци
Луната от Стрелец е в брилянтен аспект към Слънцето на родените в третата декада. Заставате пред водопад от промени позволяващи да смените средата и да контролирате ситуацията. Действайте активно, настойчиво и настъпателно. Ще получите това, за което сте се старали, което сте искали и за което сте мечтали. От утре в живота ви ще настъпят благоприятни промени, заредете се с оптимизъм.
Рак
Днес всичко може да се развие успешно за вас, ако не отивате в крайности, ако не изказвате крайни мнения и становища и сте внимателни в дозировката на алкохола и лекарствата. Чувството за мярка да не ви напуска, не е момент за излишно изхвърляне и халби. До вечерта може да изкачите важен връх в живота и отношенията. Най-добрият ден в този месец за годежи, предложения и брак.
Лъв
Ден за пътувания, за преговори, за огледи на имоти и терени и посещения при евентуални спонсори и партньори. Всяка нова инициатива ще ви се отплаща във времето напред. Това е и най-добрият ден в този месец за предложения, годежи и сключване на брак. На всички нива търсете своите хора и ако ги намерите не се колебайте да подадете ръка или да дадете пръстен. Любовта е до вас.
Дева
За родените в първата декада денят носи неприятни изненади и предателства, особено ако споделят хрумванията и проектите си публично. В желанието да блеснете и да се похвалите давате шанс на конкуренцията да използва вашите постижения и творения. Неблагоприятен ден за публични изяви, за споделяне на идеи и мнения, особено ако не сте ги защитили с личен патент.
Везни
Ден за песни, танци и веселие, кой както го разбира и приема. Позволете си разтоварваща програма, радвайте се на живота и на връзките, които осъществявате. Утре ситуацията коренно ще се промени и друг ще диктува положението. Днес вие определяте правилата и приоритетите, но гледайте да не отивате в крайности. Предстои вечер на неконтролируемите енергии и в любовта.
Скорпион
Пътувайте, уредете си среща с тези, към които ви тегли душата и сърцето. Чудесен ден за годежи и сключване на брак. Стоите на прага на важен житейски избор. Превъзбудата нараства, лесно се отива към прекалявания, които превръщат веселието в буйство. Алкохолът не е добър съветник, а ревността ще подлюти отношенията и ще отвори старите рани. Не отивайте в крайности.
Стрелец
Родените в третата декада ще имат успешни изяви и пътувания, ще привличат точните хора и ще определят насоките. Позволете си разтоварваща програма, но във всеки момент се постарайте да контролирате не само собственото с поведение, а и това на близките и децата. Лесно се отива към прекалявания, особено ако предозирате алкохола и чувствата. Благоприятен ден за сключване на брак.
Козирог
Планирайте пътувания и на място уточнете спорните въпроси. Вечерта Луната навлиза в Козирог, може да се окажете не само на ново място, но и в нови отношения, които ще изискват от вас да правите компромиси и да излизате от зоната си на комфорт. Не давайте големи обещания, трудно ще ги изпълните и може да влезете в източваща силите ви програма поради намесата на трети лица.
Водолей
Пътувайте, организирайте приятелски и роднински срещи, повеселете се и дайте воля на импулса си за промени в живота. Някой се жени, а друг опипва почвата за нова връзка. Ден на любовно откровение, не започвайте живот с лъжи и завоалирани действия. Старайте се във всеки момент да контролирате положението. Очертава се пик на напрежението, не отивайте в крайности.
Риби
Ден на големите илюзии, особено за родените в третата декада. Едно го мислите, друго става, а в крайна сметка трето се получава. Луната от Стрелец е в конфликт с Нептун от Риби. Този път интуицията може да ви изневери, а и вие и изневерявате с излишно предоверяване към хора, които и друг път са ви вкарвали в проблеми и причинявали загуби. Защитавайте си интереса.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Май 2024 година