Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Блатечки заприлича на чичка с шкембенце

Само „диагоналката“ му липсва на Асен Блатечки, за да е напълно завършен образа му на 60-годишен чичка. Довчерашният секссимвол на българското кино вече трудно може да бъде свързан с думата „секс“, а символ би могъл да бъде на вестник „Трета възраст“, гъбаркат го зевзеци в мрежата.
В действителност Блатечки доста се е занемерил през последната година, забеляза Интриги.бг. Косата му е побеляла и вместо да прикрие посребрелите коси, той е влошил положението, пускайки си прошарена брада. Годините са си казали думата, прорязвайки лицето му в дълбоки бръчки. Клепачите му са паднали, правейки очите му малки и присвити, в следствие на възрастта.
Още по-сериозно е положението във физиката. Актьорът си отглежда наедряло бирено шкембе – доста неприятна гледка за жените.
Близки до 52-годишния Блатечки също признават, че е занемарил визията си и отдават това на новата половинка в живота му – Елеонора Янакиева. „И той като повечето мъже, които имат сериозна връзка, е спрял да се поддържа, защото вече няма кой да ги избира“, коментират негови колеги от театъра.
За сметка на това пък новата жена до него е изключително красива и видимо полага доста грижи за визията си. Ели тренира, има перфектно тяло и плочки на корема, прикрива бръчките с ботокс и редовно се подлага на козметични процедури. И никак не й подхожда чичка с диагоналка…

Публикувана на
25 Май 2024 година