Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Бритни се плацика гола

Бритни Спиърс напомни за себе си по наистина шокиращ начин. 42-годишната поп изпълнителка се пусна чисто гола в най-новото си видео в Instragram.
Една от най-продаваните певици на всички времена, с над 100 милиона продадени копия на албуми, вдигна градусите с кадри от неизвестен морски плаж.
Носителката на Грами написа към нудисткото си видео „Здравей на моя задник“. В краткото клипче Бритни повдига голото си дупе, докато голите й гърди са потопени в топлата вода.
За кратко текстът към видео публикацията бе: „Вдигнах задника си малко по-високо, за да имам по-голямо дупе!!! Мисля да си сложа инжекции в задника, за да го направя по-пухкав“.
Въпреки голото съдържание видеото не е свалено от ботовете на Meta, които стриктно „следят“ за нецензурни постове, „нарушаващи правилата на общността“.
Американски медии пишат, че психическото здраве и финансово състояние на Бритни Спиърс е тревожно. В началото на месеца тя бе помляна от бой от своя приятел, като я спасяват в Спешното отделение на Лос Анджелис.

Публикувана на
25 Май 2024 година