Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Победителката в „Ергенът 2“ празнува ЧРД с куче, Евгени го няма

Победителката в "Ергенът" Валерия отпразнува рождения си ден в компанията на четириног приятел, вместо с половинката си Евгени.
"Ако има нещо, което ме прави истински щастлива, това е любовта на животните. 🐶 Половината от живота ми е по-смислен, именно защото го инвестирах в онези, които имаха най-голяма нужда и те си заслужиха всяка секунда от моето време и цялото ми сърце! Заедно имахме много щастливи, но и болезнени моменти. Те ме научиха какво е любов в най-чистата ѝ форма", написа моделката, която така и не спомена партньора си в щастливия й ден.
Миналата година покрай рождения ден на хубавицата отново имаше скандал с Евгени ,като много фенове отбелязаха, че тя се държи ужасно с него. В клипа, разпространен в интернет се видя как в ключовия момент, в който на рожденичката са поднесени две торти и всички снимат красивата празнуваща, влюбеният пианист се приближава до нея и нежно слага ръка на кръста ѝ. Тя обаче, както е щастлива и усмихната, рязко сменя физиономията си и му казва нещо. Тъй като е шумно, Евгени явно не я чува и пак се приближава до нея, но тогава вече, доста по-рязко, Валерия му отправя някаква категорична реплика, като този път пловдивчанинът отговаря "Доооообре" и доброволно се отдръпва от младата си годеница. /българияднес

Публикувана на
25 Май 2024 година