Новина от категория България
Архив на публикациите

Бойко Борисов: Никаква срама няма тази мома!

"За всички важни решения, за всички евроатлантически решения, ще продължаваме да го правим. В моите страници, ГЕРБ ме подхващат... леле, какво ме правят!" - това каза Бойко Борисов пред симпатизанти в Ловеч.
"Сега на Микре спряхме за заредим, един щяха да го сгазят колите, вика ми: "Гласувам за тебе, ама ако още един път ги вкараш тези наркомани, повече няма да гласувам!". Един километър го чувах още, така им беше набрал", призна той..
"Машините са си в техните ръце, в техни фирми и ала-балата... те се бяха подготвили, че не сме за машини и да вдигнат една вълна срещу нас. В момента вълната е толкова силна, че предполагам, че ще победим. Въпросът е какво правим после. Първо ни трябва отчетлива разлика. Второ - всичко, което е могло да бъда за личната ми кариера, съм бил. Пленкович, Орбан, Мицотакис са премиери три-четири пъти. Всичко се случваше в София. България беше в подем. Макрон вика, че помни от всичко Варна. Ама дойдоха с Бриджитката, видяха и Балчик, видяха... ", припомни лидерът на ГЕРБ..
Някой от публиката му подхвълли, че депутатка от ПП-ДБ е казала, че партията на Кирил Петков е свършила повече работа за последните месеци, отколкото той за всичките си години като премиер.
"Никаква срама няма тази мома! Как го свършихте с 30 депутата за 10 месеца, а аз с 69 не успях? Кой го свърши, бе? Ники? Или Гвоздейков, Цеков, Богданов? Кое свършиха? Земеделие, строителство? Парите за "Хемус“ ги няма, заминаха. И българите трябва да си понесеме всичко, което сме си сътворили. Ние сме били с 34%, когато казахме, че ще направим еди-какво си. С 24-25% можем да кажем, че ще се опитаме", реагира той.
" ГЕРБ има много хора, много добри, за всичко стават, бях мъж на годината, жена на годината, премиер, по три пъти съм бил... Ако някой не дойде насила да ме извлече от Банкя, отсега ви казвам, трябва ни енергията. Има ли над 10% разлика, тогава ще го мислим заедно. Ще преценяваме, ще свикаме един конгрес. При мен всички ласкателства толкова отдавна съм претръпнал... Смеем се сутрин със Севда кой е отпред. Те са десетки, всеки ден, какво плямпах, какво сега трябва да излижа.“, демонтрира самочувствие Бойко Борисов.блиц

Публикувана на
25 Май 2024 година