Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Лют скандал между Галена и Галин, заканват се с бой и мутри

Зад кулисите на фолка гърми страшен скандал между двама от топ изпълнителите от жанра. Галена и Галин са се скарали жестоко и валят страховити закани и заплахи. Ситуацията толкова ескалирала, че певецът-продуцент разкарал от каталога си племенницата на Галена, която продуцираше повече от година.
Ситуацията вече е добре на позната на всички от бранша, но всеки си мълчи и чака развръзката на ситуацията. А Галена не е на себе си от случилото се и заради Галин се наложи на осуети плановете си за своя рожден ден, който беше на 21 май.
Проблемите между топ звездите започват от появата на песента "Мой мерак" на две от певиците на Галин. Музиката на парчето е албанска и се оказва, че и Галена е купила същата песен, дори е снимала клип и е трябвало да излезе в новия й албум по случай нейния рожден ден и 20 години на сцената. Тя е направила цял албум с нови песни и клипове, чиято премиера ще се забави, защото въпросното парче трябва да бъде премахнато.
Галена е купила песента преди година и дори тогава я е пуснала на Галин. Година по-късно той също купува песента и я прави на неговите момичета Мирела и Симона. Когато я чува, Галена подивява и иска обяснение от Галин, след като е бил наясно, че тя вече е направила този хит. Говори се, че между тях е избухнал страшен скандал и дори е имало заплахи за бой, мутри и т.н.
А как може една и съща песен да бъде купена от двама изпълнители?! Тук вината е на продуцентите, които лакомо са поискали пари и от двамата. Пак наши източници издават, че Галена е платила част от сумата и няма подписан договор. Така тя остава в неудобна ситуация и законът е на страната на Галин, който си е изпипал нещата и има всички необходими документи../show.blitz.bg

Публикувана на
25 Май 2024 година