Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Масов бой заради сватбена целувка

Сватбена целувка завърши с масов бой с палки и сватбари в болницата. В индийския щат Утар Прадеш седем души бяха задържани за сбиване, станало на сватба след целувка на булката и младоженеца, съобщи News 24.
Скандалът избухна по време на първата част от сватбената церемония, която се нарича Джаймала. По време на ритуала булката и младоженецът си разменят цветни гирлянди. Младоженецът обаче не спря дотук и целуна булката. Това предизвика възмущението на близките й.
Словесната свада бързо прераснала в масово сбиване. Близките на момичетата изскочиха на сцената, въоръжени с палки, и започнаха да бият близките на нейния избраник. В резултат на това шестима души са ранени, включително бащата на булката. Пристигналата полиция задържа седем участници в сбиването и от двете страни.
Близки на булката заявиха, че младоженецът я е целунал насила. Младият мъж твърди, че предварително се е разбрал с любимата си за целувка по време на Джаймала.
От полицията съобщиха, че до момента нито една от страните не е написала показания, затова задържаните ще бъдат съдени за хулиганство. стандарт

Публикувана на
25 Май 2024 година