Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ей, живот здравей, здравей!

Френски стил и класа демонстрираха зрелостниите от Френската гимназия снощи в хотел "Тримонциум". Дойдоха без помпозна шумотевица, ревящи мотори и свистене на гуми. Отвсякъде си личеше високото самочувствие. На червения абитуриентски килим някои възторжено възкликваха, само че на френски: Ей, живот здравей, здпавей!
Впечатли момче, което се появи с тунингован трабант кабриолет. Други бяха с колекционерски модели американски коли. Трети просто пристигнаха със семейните автомобили, накичени с разноцвети балони.
Подобна беше и картината пред хотел "Санкт Петербург", където беше балът на Математическата гимназия. Овациите на публиката обра абитуриент народна носия. Оказа се, че Стилиян Мазманянов е част от ансамбъл "Еподай". "Аз съм част от ансамбъла, за мен е чест да съм облечен в носия, аз съм горд българин. Когато гайдата докосне всеки един българин, няма как тя да е нещо различно от неговото ежедневие, освен това да се свири и слуша постоянно. Искам да благодаря и на национално дружество „Традиция“, чиито представители и ръководители също дойдоха, за да ме уважат. ", каза Стилиян. Той пожела на абитуриентите винаги да мислят и за другите, за да може светът да е по-добър и по-разбран. Приет е във висше военно-въздушно училище Г. Бенковски в Долна Митрополия, където ще учи за пилот. Той бе в компанията на своята красива дама Савина.
Близки приятели от 12в клас в МГ се появиха на бала с ленти, върху които са написани заглавия на поп фолк песни. Така най-точно описвали личностните им.
В Гранд хотел Пловдив празнуваха от Строителния техникум и хуманитарната гимназия. Абитуриентите пристигаха най-вече с луксозни автомобили. Някои от тях бяха избрали нетрадиционен транспорт – докара ги тир. Мотошествия огласяха целия район, но овациите обраха абитуриенти, качени на кофата на багер.трафикнюз

Публикувана на
26 Май 2024 година