Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Майк Майърс неузнаваем

Холивудският актьор и звезда от филмовата поредица „Остин Пауърс“ Майк Майърс се появи след дълго отсъствие от светския живот на публично място и изненада всички с промяната си във външния вид. Майк беше гост на 49-те награди за цялостно творчество на AFI и позира пред фотографите в черен смокинг в добро настроение.
Пристигането му изненада мнозина, тъй като той рядко се появява публично, а от дните на най-голямата си слава се е променил много, така че дори най-ревностните му фенове трудно го разпознават.
Публиката го помни най-вече с филмовата поредица „Остин Пауърс“, макар че има и много други успешни роли. През последните години Майк се оттегли от света на актьорството и пази личния си живот далеч от общественото внимание.
От ранна възраст той се интересува от комедия и подобрява уменията си, като играе пред приятели и роднини. Започва да се снима в реклами като момче, а на десет години вече е натрупал сериозен опит. Израства в Канада, където получава работа във фирма, която организира турнета за комедианти. След няколко служебни пътувания във Великобритания и Канада, Майърс получава работа в шоуто "Saturday Night Live", за което работи от 1989 до 1995 г.
После започва успешна филмова кариера, участвайки в три филма за Остин Пауърс и озвучавайки четири анимации за любимия Шрек. Последната му забележителна роля е на режисьора на звукозаписа във хитовата лента "Бохемска рапсодия".
Що се отнася до личния му живот, Майк дълги години излиза с актрисата и писателка Робин Рузан през 80-те години, преди да стане популярен. Те се женят през 1993 г., а през 2005 г. Майърс подава молба за развод. От брака им няма деца. Малко след като се разделя с Робин, комедиантът започва връзка с Кели Тисдейл, която не е свързана с актьорството, но работи в развлекателната индустрия. Кели и Майк сключват брак през 2010 г. на частна церемония и са родители на син Спайк и дъщери Сънди и Паулина. По време на пресконференцията за филма “Амстердам” Майерс споделя пред списание „People“, че децата му не са впечатлени от холивудската му кариера. “Те са забележително неразвълнувани от всичко, което правя,” пошегува се актьорът.труд

Публикувана на
26 Май 2024 година