Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Мерием Узерли залюби 18-годишен младок

Филмовият фестивал в Кан изобилстваше от известни лица, а сред тях беше и турската актриса Мерием Узерли, която познаваме от хитовия сериал "Великолепният век". Тя се появи на червения килим с бляскава, цветна рокля до земята, а косата й беше прибрана на ниска опашка. За втория ден Мерием избра рокля, достойна за турска сапунка. Творението беше украсено с бели и черни перли, а цялата комбинация се допълваше от разкошно колие.
Невъзможно е да не забележим колко променено е лицето на звездата в сравнение с преди, а най-новите естетични процедури, които вече не може да крие, са видими, като инжектиране на ботокс и повдигане на скули.
Изминаха 10 години от снимките на „Великолепният век“, а Узерли не се задържа дълго в сериала заради лични психологически проблеми. Тя развали годежа си с брокера Джан Атеш, защото той я принуди да направи аборт, а днес актрисата живее сама с двете си дъщери Лара (8) и Лили Кои (2) и често споделя случки от личния си живот в Instagram.
Последната новост в професионалния живот на Узерли е премиерата на сериала „Ру“, в който тя изпълнява главната роля. Зрителите ще станат свидетели на необикновена любовна история! Тя започва, когато си мислите, че всичко е свършило... 38-годишна жена и 18-годишен мъж: Реян и Юзер. Една необикновена романтика, против всичко и всички, развихрила се в крайбрежен град на Егейско море... Юзер, влюбен в 20 години по-възрастната от него Реян, се появява пред нас като талантливо дете, чиято майка е болна от рак. Реян е омъжена и заедно със съпруга си управляват ресторант “Ру”. Сериалът разказва преживяванията на Рейян и Юзер, които се влюбват въпреки разликата във възрастта, развивайки връзката си без да се съобразяват с критиките на другите. Със сигурност сериалът обещава да даде на зрителите емоционални моменти в една завладяваща история.
Поредицата беше заснета първоначално от Disney Plus. Платформата обаче реши да спре излъчването на съдържанието, а феновете на Мерием Узерли се чудеха дали сериалът е отменен напълно, но в последствие проектът беше придобит от Gain и ще бъде добавен към каталога на платформата. Премиерата на „Ру“ в Турция беше на 24 май.труд

Публикувана на
26 Май 2024 година