Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Карловка проби във френския „Плейбой“

Петя Богданова покори и френския "Плейбой". 30-годишната красавица преди това бе корица на италианската и немската мъжка библия. Гивее в Италия и там се прочу като актриса, водеща и модел.

"Аз съм от Карлово. Завърших с отличие гимназията, а после висше в "Милано Католика", учила съм "Икономика на управление на бизнеса", сподели Петя.
В Италия тя е водеща в телевизията на Силвио Берлускони "Медиасет".
Наскоро по телевизия RAI 3 бе излъчено и мини комедийно предаване, в което Петя участва заедно с известния италиански комик Валерио Лундини. Снимките продължават три дни в Неапол. В него Богданова говори на български, защото ролята й е на чуждестранна актриса, която не знае италиански език, а задачата й в предаването е да научи италиански с неаполитански акцент.
"Бях поканена в Хамбург да бъда и лице на откриване на парфюм на известна немска марка. Заедно с мен бяха немски знаменитости като Ребека Куниковски, която е снимала "Господарката на злото 2" с Анджелина Джоли и Клаудия Гиз, която печели топмодел на Германия с Хайди Клум", разказа пред "България Днес" Петя. В момента тя живее в Милано и се снима в много реклами.
Участвала е и във филм. Ролята й е на влиятелна клиентка, а в 7-дневните снимки заедно с Петя участва и Мис Италия Алис Сабатино. Преди това карловката има нова любов зад граница и това е известен мафиот, издирван под дърво и камък от полицията. Лентата се казва "Сляпа точка", снима се в Германия и се продуцира от една от най-известните световни компании.
"Аз съм щастлив човек. Написала съм книгата "Сърцето знае джобен антидепресант", която излезе през миналата година и смятам да я покажа и на българските си почитатели. В книгата разказвам как от обикновено момиче може да се превърнете в звезда, ако много го искате и усърдно работите за усъвършенстването си", казва карловката.българияднес

Публикувана на
27 Май 2024 година