Архив на публикациите

Ритуал за любов със свещ

За много от нас търсенето на истинска любов е най-важното в живота. Мистичните ритуали могат да бъдат мощен начин за подпомагане на този процес и за укрепване на нашата връзка с универсалната енергия на любовта. Един такъв ритуал за привличане на любов може да бъде изпълнен сравнително лесно и ефективно с няколко основни материала и процедури.

За целта ще ни трябват розова свещ, етерично масло от роза и кварцов кристал, тъй като той усилва енергията.
Първо и най-важно – намерете спокоен и уютен ъгъл във вашия дом, където никой няма да ви притеснява. Поставете розовата свещ на стабилна повърхност и я запалете. Намажете пръстите на ръцете си с етеричното масло от роза. Затворете очи и се въздържайте от дишане за момент, като се съсредоточите върху своето желание за любов. Визуализирайте себе си как привличате и изпитвате истинска и вълнуваща любов. След като усетите, че сте се свързали с енергията на любовта, намерете подходящ начин да изразите благодарността си към Вселената или към вашия избраник. Оставете свещта да изгори напълно, като се наслаждавате на енергията на любовта, която сте създали.
Помнете, че магията е във вас самите и е важно да вярвате в силата на вашия интуитивен потенциал и във връзката си с универсалната енергия.ретро

Публикувана на
29 Май 2024 година