Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Появи се запис №6 с Кокорчо, Просто Киро, ген. Наско и Христо Ив.

Шести запис изплува за пъклените планове на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. На неко са старите познайници Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков, Христо Иванов и Атанас Атанасов. Лидерите обсъждат втория мандат за ротацията, която така и не се състоя.
Ето какво публикува "Афера":
Асен Василев: … Мина ли през министерството…
Кирил Петков: Уникален човек.
Христо Иванов: …
Кирил Петков: … следващата година. И след тебе… пакости и след това к’во му казваш? В смисъл аз лично, ако ще го играеме тоз втори мандат, ние трябва да имаме сигурност, че паричните потоци сме ги овладели на системно ниво.
Николай Денков: … Може ли да добавя… нещо. Абсолютно сериозно, това става за втори път…
Кирил Петков: … аз го казвам от друга… от тая гледна точка. Ти си премиер…
Говорят едновременно.
Кирил Петков: Не знам дали има реконституционна рамка.
Христо Иванов: … подкрепа на правителството… Залагам всичко на червено. И Борисов удари… Имаме времето, с което да тестваме кой… или дори вицепремиер, който следи финансовия поток или някаква такава… Та, истината е, че чисто технологично… да я върши тая работа. Искам да кажа, че ако се е занимавал с държавно управление, би трябвало да може да… да върши това нещо малко по…, да е бил премиер … трябва. Трябва да се учим от лошото. В този смисъл аз лично не бих искал … върху други варианти, но със сигурност върху който Асен дава, най-малкото повече… Иначе като накрая, накрая като възможни щети, е едно и също. Е виж! В крайна сметка премиерът носи отговорността. И от тая гледна точка … Там има също някакви сценарии, които могат да се разиграват като технология.
Асен Василев:… се изкупуват. Аз продължавам да не разбирам що купува. Разбираш ли, три… няма дето да са абсолютно са…
Говорят едновременно.
Атанас Атанасов: Дет се казва – да имат нещо в ръкава. Може да им потрябва, да им свърши работа.
Христо Иванов: …. Го купуваш, ти не знаеш тоя проблем дали няма да изчезне…
Атанас Атанасов: Така… те трябва, те трябва.
Христо Иванов: Същата работа.
Атанас Атанасов: Те имат достатъчно пари. Трябва днеска на този, който се дават пари да гласува за Денков, утре дават на същия… да гласува за тебе. Там просто се казва номера и това е положението.аферабг

Публикувана на
29 Май 2024 година