Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гущеров-старши за сина си: Християн не ме интересува!

Слуховете, че бащата на Християн Гущеров – бизнесменът Добромир, е вдигнал ръце от сина си, се оказаха верни. Двамата не поддържат никакви отношения, като в основата на разрива между двамата стоят милиони левове.
След скандала със Светлана Гущерова и Кирил Терзиев, Добромир Гущеров бе потърсен за коментар.
„Не се занимавам с тях, нямам отношения с тях. Нито съм го чул (б.р. сина му), нито ме интересува. Аз съм в Испания“, заяви милионерът пред „Телеграф“.
На въпрос знае ли, че се твърди, че синът му дължи 300 000 лв. на Терзиев, той отговори: „Не знам, нямам понятие. Нито поддържам връзки с него, нито имам някакви отношения". Запитан защо и откога си е влошил отношенията със сина и снахата, Гущеров-старши не пожела да отговори.
Отдавна обаче се говори, че бащата на Християн се е отрекъл от него, след като синът му профукал на хазарт бизнес и имущество за милиони левове. „Освен към Кирил Терзиев, Християн натрупа дългове към още няколко нелегални лихвари и за последните 2-3 години разпродаде имущество за над 20 милиона лева – раздели се с трите къщи, оставени от баща му Добромир в „Драгалевци“, в центъра на София и в „Бояна“, както и с къщата на татко си в австрийския град Кицбюел, но и след тяхната продажба дължи още много милиони левов“, разкрива източник на „Уикенд“.
Налага се преди няколко месеца баща му да се прибере по спешност в България, за да анулира множество имотни сделки с фалшиви документи, сключени от Християн. Нищо чудно, че към днешна дата Добромир Гущеров не ще и да чуе нито за сина си, нито за снаха си и четирите си внучета.

Публикувана на
07 Юни 2024 година