Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 3620 пъти

Овен
Ден на трансформации. Марс напуска знака на трона си Овена и навлизайки в Телец ще насочи мислите ви повече към парите и подсигуряващите фактори, а това ще ви откаже от битката за правата и свободите на другите. Лесно ще ви купят. И в любовта сте под фатално привличане. Не е ден за първа среща. Не се съгласявайте с чуждите оферти. Потърсете за съвет тези, на които вярвате.
Телец
Марс навлиза в Телец, където играе за пари, а някъде и за много пари. Не се препоръчва участие в колективни инициативи. Водете само двустранни разговори, не допускайте трети, който да прави излишни коментари или да се намесва в избора на другите двама. Не е време за запознанства, очертава се фатално привличане и в чувствата, а връзките ще са неравностойни и без регламент.
Близнаци
Ден на грехопадението и на библейската тройка под ябълковото дърво. Не позволявайте да се появи трети в отношенията ви. Ще бъдат успешни и перспективни само двустранните контакти. Ще бъдете подложени на всевъзможни изкушения. Не слушайте тези, които ви шепнат нещо на ушенце. Днес нито доброто е достатъчно добро, нито злото е толкова зло. Решенията са трудни и кармични.
Рак
Днес съдбата подрежда своя пъзел изгодно за вас. Марс вече не ви гледа в конфликтен аспект от Овена, а навлизането му в Телец, ще отбележи навлизането ви в ерата на личната ви и материална обезпеченост, на печалбите и базовите проекти. Родените в третата декада получават своята порция лично вдъхновение и усещат в каква посока да насочат усилията си. Доверете се на интуицията.
Лъв
Днес Марс навлиза в конфликтния ви Телец. Агресията към вас нараства заедно със споровете за пари и материални облаги. Родените в първата декада са в тежка позиция, а до вечерта понасят и удари на съдбата предназначени за друг. Не взимайте важни решения, не планирайте пътувания и преместване в следващите дни и не влизайте като трета страна в споровете и разговорите на другите.
Дева
Днес Марс навлиза в хармоничния ви Телец. Родените в първата декада получават стимул и подкрепа, които ще помогнат да се справят с проблемите, които законът или поведението на околните им създават. На моменти се движите по острието на бръснача и трудно балансирате между своите и чужди амбиции. В следващите дни ще получите повече права, защити и пълномощия.
Везни
От днес Марс вече не ви гледа в опозиция. Родените до 10-и октомври първи пробиват стената на ограниченията, постигнат победи и уреждат съюзи. Останалите трябва доста да се постараят и да направят повече лични компромиси. Променяте нагласите, планирате пътувания или избързвате с преместването, за което сте се колебали. Налага се да се вземат окончателни и базови решения.
Скорпион
Днес ще вземете своето от живота, ще привлечете покровители и спонсори и ще спечелите важни битки. Денят не е благоприятен за работа в екип, за съвместни делови и творчески дейности и мероприятия. Ограничете срещите си само до двустранни контакти. Бъдете двама и в люлката на любовта. Където се появи трети отношенията на другите двама ще бъде поставени на изпитание.
Стрелец
Препоръчва се дистанцираност и уединение. Десет пъти премислете преди да вземете каквото и да било решение. Не се препоръчват екипни срещи, където се съберат повече от двама ще се оформи чета с предател. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Лесно се попада под негативни влияния, каращи ни да се опълчим един срещу друг. Спазвайте дистанция.
Козирог
Днес Марс навлиза в хармоничния ви Телец и ви дава сила да се справите с всеки проблем, да извоювате желаните позиции и екстри. На всички нива ще срещате открита и прикрита опозиция, но ще се появи и неочакван съюзник, с когото в бъдеще ще споделяте тежести и победи. С успех ще продължите в посоката, която сте следвали в миналото и ще разширите пълномощията си.
Водолей
Марс навлиза в Телец и сключва пречупващ аспект с Плутон от Водолей. За родените в първата декада идват тежки дни, очертава се притискане и конфликт на интереси с роднините по имотните и наследствени дела. Трудно ще е да поддържате силни позиции на две места. Ще се наложи да се откажете от едно за сметка на друго. Разходите ви нарастват преди да дойдат планираните печалби.
Риби
Днес колективната игра е губеща. Работете за личните си нужди и приоритети, защитавайте собствените си ценности, намерения и амбиции и ще постигнете големи успехи. Не се обвързвайте с никого за нищо. Сключените днес бракове ще са неравностойни, постарайте се да настъпите партньора. Успехът ви се крие в самостоятелните делови и творчески начинания. Днес вие сте на ход.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Юни 2024 година