Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Модерните бански за ЛЯТО 2024

Разберете какви са модните тенденции, ако искате да бъдете в крак с модата на плажа, когато избирате бански костюм за ЛЯТО 2024!

Бъдете цветни
Тази година изборът на цвят за бански костюм е лесен: почти всички цветове на лятото са на мода - от бяло до неоново, от оранжево до прасковено, нюансите на зеленото и тюркоазеното, изумрудените и морските нюанси.
Освен това след куклата „Барби“ розовото не губи актуалност.
Ако харесвате класиката, отдайте предпочитание на моделите в бели и черни цветове. Те изглеждат чудесно на почти всеки тип тяло, придават елегантност и никога не излизат от мода.
Десенът е от значение
Особено когато става дума за цели бански. Тогава най-пълно се разкриват шарките. А този сезон те са изцяло вдъхновени от природата. Актуални са банските на по-дребни и по-едри цветя и с животински принт. По същия начин са решени и моделите в две части. При тях любопитното е, че понякога горната и долната част са различни. При това няма никаква закономерност при съчетаването на цветовете. Все едно сте облекли две части от различни бански. Съвсем друга работа са моделите с етно десен. Той е вдъхновен от африканските цветове.
Ретро
Друга забележителна тенденция за лято 2024 са ретро банските костюми.Ретро стилът никога не губи позициите си, а само претърпява някои промени. Тези бански костюми стават все по-малко скромни: дълбоки деколтета, полупрозрачни вложки и презрамки вършат своята работа. Но все пак отличителната черта на тези модели е грациозността. Високата талия, бандажът и корсетът перфектно предават настроението на този стил.
Женствени детайли
Хвърчащите волани и къдричките са особен шик и нова модна тенденция. Такъв бански костюм е подходящ за стилна фотосесия край водата или за плажно парти, например. За плуване, разбира се, е по-добре да изберете по-удобен модел. Но пък на снимката ще блеснете!
По банските това лято има още ресни, различни декоративни шнурове, лентички и всичко, измъкнато от торбата с шивашки материали.
Тяло на показ
При силуета това лято всичко е позволено. Единственото условие е моделът да подчертава най-доброто от фигурата. Ще се носят асиметрични бански, чиято горна част преминава само през едното рамо, а така също - варианти без презрамки. Актуални са както класическите триъгълници, които по-подходящи за жени с малък и стегнат бюст, така и моделите с банели и допълнително странично укрепване, които са по-подходящи за по-едър и тежък бюст.
Свобода и комфорт
Костюмите за плуване в спортен стил не губят своята актуалност и през този сезон. Ако сте привърженици на практичността, комфорта и минимализма, тогава не се колебайте да носите такъв модел. Едноцветни, с принт или лого - изборът е ваш. Във всеки случай, избирайки такъв модерен бански костюм, ще почувствате свобода и комфорт.
Бански за пълни дами - не се страхувайте да блеснете на плажа!
Намирането на идеалния бански костюм за по-пълничките дами може да е трудно. Въпреки че през последните години дизайнерите разработиха огромен брой модели за фигури с пищни форми: с мрежа, дантела, волани, черна материя, в нюанси на металик. Най-важното е сутиенът да е мек и да поддържа добре гърдите.
Модерният това лято ретро стил изглежда добре и на момичетата с големи размери. Високите презрамки визуално правят фигурата по-стройна и коригират корема, а корсажът с широки презрамки удобно поддържа гърдите. Розали

Публикувана на
10 Юни 2024 година